Food Inspiratie tour

“Hoe eten we ons frietje in 2020?”

Food Inspiratie tour Amsterdam en Den Haag

 

Binnen de Vereniging Professionele Frituurders barst het van prachtige, innovatieve ondernemers die andere leden inspireren. Niet voor niets organiseert vakvereniging ProFri regelmatig ledenbijeenkomsten bij haar leden in de zaak en krijgen collega’s er letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Maar om een goed antwoord te vinden op de vraag “Hoe eten we ons frietje in 2020?” is het kijken in andere keukens misschien wel net zo belangrijk.

Door te kijken en te zien, te horen en te luisteren, te ruiken en te proeven, doe je nieuwe ideeën op, vind je antwoorden op vragen of oplossingen voor de uitdagingen waarvoor je staat of komt te staan. Trendtours naar het buitenland zijn niet voor niets zo populair, maar ook dichterbij huis kun je volop inspiratie opdoen. In opdracht van vakvereniging ProFri organiseert het Nederlands Frituurcentrum dit voorjaar op maandag 8 mei een Food Inspiratie tour in Amsterdam en op maandag 15 mei een in Den Haag.

De deelname aan deze twee tours is niet gratis. Leden van ProFri betalen een bijdrage van 45 euro en niet-leden 90 euro. Voor dit bedrag krijg je een volledig verzorgde rondgang langs verschillende bedrijven en concepten. Al wandelend maak je kennis met collega’s en zie je, ruik je en proef je gedurende de dag de bijzondere wereld van food in deze twee plaatsen van Nederland.

Aanmelden Food Inspiratie tour

(De Food Inspiration Tour op 8 mei in Amsterdam is vol,
maar we hebben nog wel enkele plaatsten beschikbaar voor de tour op 15 mei in Den Haag)

Na aanmelding ontvang je de factuur en uiterlijk een week voorafgaande aan de tour ontvang je via het opgegeven e-mailadres het dagprogramma en de verdere details. Ontvangst voor beide tours zal tussen 10.30 uur en 11.00 uur zijn.

Voor vragen en een verdere toelichting kun je contact opnemen met het secretariaat van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum.

Telefoon: 040-7200901
E-mail: info@frituurcentrum.nl