Taak Frituurcentrum

Het Frituurcentrum gaat zorgdragen voor een passend aanbod van trainingen en (vak)opleidingen. Het gaat hierbij om zowel fysieke trainingen en (vak)opleidingen, als cursussen die via een digitaalplatform gevolgd kunnen worden. Ook gecombineerde trajecten zullen deel gaan uitmaken van het trainings- en opleidingsaanbod.

Het trainings- en opleidingsaanbod kan aangepast worden aan de specifieke situatie binnen uw bedrijf of (formule)organisatie. Het Frituurcentrum kan voor u en uw medewerkers ook bij u op locatie maatwerktrajecten organiseren. Hierbij kan rekening worden gehouden met de bevindingen van de Mystery Guest Bezoeken.

Het Frituurcentrum beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren trainers en coaches uit de praktijk en werkt nauw samen met SVO en Excellutions, een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale leer- en ontwikkelplatformen. In alle gevallen is het Frituurcentrum voor u het aanspreekpunt en kunt u in de toekomst met alle vragen en/of opmerkingen terecht bij het Frituurcentrum.