Vakblad FrituurWereld

In samenwerking met vakvereniging ProFri komt het Nederlands Frituurcentrum met een nieuw vakblad speciaal voor professioneel friturend Nederland en zal in aanvang 4 x per jaar verschijnen. De naam zal voor velen niet onbekend klinken; FrituurWereld.

Met het vakblad FrituurWereld wil het Nederlands Frituurcentrum samen met ProFri het vakmanschap van professioneel friturend Nederland in beeld brengen, vakkennis aanreiken en de laatste ontwikkelingen binnen het professionele frituurkanaal behandelen. De redactionele formule zal steeds worden aangescherpt, zodat het blad blijft aansluiten bij de lezers; de professionele frituurder. De redactie is in handen van Ubel Zuiderveld.

Waarom een nieuw vakblad?

De reden om met het vakblad FrituurWereld te komen is omdat het merendeel van de leden van ProFri geen abonnement op Snackkoerier blijkt te hebben. We verwachten dat dit ook geldt voor de overige bedrijven. Frans van Rooij: “Met FrituurWereld weten we zeker dat alle leden worden bereikt. Ook de ruim 1.000 bedrijven die de vereniging goed in beeld heeft, maar waarvan we de ondernemer nog niet hebben kunnen overtuigen van het belang van het lidmaatschap, willen we met dit nieuwe vakblad bereiken.”

FrituurWereld wordt uitgegeven door het Nederlands Frituurcentrum, omdat het blad – net zoals een aantal andere initiatieven van ProFri – niet alleen bedoeld is voor leden. Naast een aantal pagina’s met verenigingsnieuws zal het Nederlands Frituurcentrum het blad ook gebruiken om te communiceren over de verschillende activiteiten die door haar worden ondernomen ten behoeve van professioneel friturend Nederland. Denk hierbij aan o.a. de samenwerking met het beroepsonderwijs, de Nationale Week van de Friet, het Goed Gefrituurd Keurmerk, resultaten van onderzoeken, productkeuringen, vakwedstrijden en de eigen e-learningmodules die vanaf september aangeboden gaan worden via het digitale leer- en ontwikkelplatform.

Aanvraag voor GRATIS toezending FrituurWereld

Ben je lid of partner van ProFri dan hoef je niets te doen. Je krijgt automatisch GRATIS het vakblad FrituurWereld toegezonden. Ben je nog geen lid, maar wil je FrituurWereld t/m eind 2017 GRATIS ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in op deze website.

AANVRAAGFORMULIER VOOR GRATIS TOEZENDING