Food Inspiratie tour

TRENDTOURS 2019
Laat je inspireren en ga mee!
Op 4 juni in Eindhoven, 18 juni in Den Haag en 16 september in Utrecht

 

AANMELDEN

 

Binnen de Vereniging Professionele Frituurders barst het van de innovatieve ondernemers die met hun prachtige zaken andere leden inspireren. Daarom organiseert vakvereniging ProFri regelmatig bijeenkomsten bij leden in de zaak en krijgen collega’s er letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Maar om het volledige antwoord te vinden op de vraag hoe we in de nabije toekomst voor de consument relevant blijven is het kijken in andere fastservicekeukens misschien wel net zo belangrijk.

Door te kijken en te zien, te horen en te luisteren, te ruiken en te proeven, doe je nieuwe ideeën op, vind je antwoorden op vragen of oplossingen voor de uitdagingen waarvoor je staat of komt te staan. Trendtours naar het buitenland zijn niet voor niets zo populair. Maar ook dichterbij huis kun je volop inspiratie opdoen. Zo is Eindhoven volgens sommige deskundigen – na Amsterdam – de toegangspoort tot Nederland voor nieuwe fastserviceformules. Ook in Den Haag en Utrecht gebeurt er erg veel. We gaan het ontdekken!

In opdracht van vakvereniging ProFri organiseert het Nederlands Frituurcentrum de komende periode drie trendtours:

  • Eindhoven op dinsdag 4 juni
  • Den Haag op dinsdag 18 juni
  • Utrecht op maandag 16 september

AANMELDEN

 

De deelname aan deze trendtours is niet gratis. Leden van ProFri betalen een bijdrage van 45 euro en niet-leden 90 euro per persoon.

Voor dit bedrag krijg je een volledig verzorgde rondgang langs verschillende bedrijven en concepten en praten we je bij over allerlei actuele ontwikkelingen. Al wandelend maak je kennis met collega’s en zie je, ruik je en proef je gedurende de dag de bijzondere wereld van food in deze drie steden van Nederland.

Na aanmelding ontvang je de factuur en uiterlijk een week voorafgaande aan de tour ontvang je via het opgegeven e-mailadres het dagprogramma en de verdere details. Ontvangst voor deze trendtours is tussen 09.30 uur en 10.00 uur.

Voor vragen en een verdere toelichting kun je contact opnemen met het secretariaat van ProFri of het Nederlands Frituurcentrum:

Telefoon: 040-7200900
E-mail: info@frituurcentrum.nl