Food Inspiratie tour

Laat je inspireren op 29 mei in Amsterdam of 5 juni in Eindhoven

 

Binnen de Vereniging Professionele Frituurders barst het van de innovatieve ondernemers die met hun prachtige zaken andere leden inspireren. Daarom organiseert vakvereniging ProFri regelmatig bijeenkomsten bij leden in de zaak en krijgen collega’s er letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Maar om het volledige antwoord te vinden op de vraag hoe we in de nabije toekomst voor de consument relevant blijven is het kijken in andere fastservicekeukens misschien wel net zo belangrijk.

Door te kijken en te zien, te horen en te luisteren, te ruiken en te proeven, doe je nieuwe ideeën op, vind je antwoorden op vragen of oplossingen voor de uitdagingen waarvoor je staat of komt te staan. Trendtours naar het buitenland zijn niet voor niets zo populair. Maar ook dichterbij huis kun je volop inspiratie opdoen. Zo is Eindhoven volgens sommige deskundigen – na Amsterdam – de toegangspoort tot Nederland voor nieuwe fastserviceformules. We gaan het ontdekken!

In opdracht van vakvereniging ProFri organiseert het Nederlands Frituurcentrum dit voorjaar twee Food Inspiratie tours:

  • Amsterdam op dinsdag 29 mei
  • Eindhoven op dinsdag 5 juni

AANMELDEN KAN HELAAS NIET MEER.
WIL JE DIRECT OP DE HOOGTE GEBRACHT WORDEN WANNEER ER NIEUWE FOOD INSPIRATIE TOURS WORDEN GEORGANISEERD? STUUR DAN EEN E-MAILBERICHT NAAR INFO@FRITUURCENTRUM.NL.

 

De deelname aan deze twee tours is niet gratis. Leden van ProFri betalen een bijdrage van 45 euro en niet-leden 90 euro per persoon.

Voor dit bedrag krijg je een volledig verzorgde rondgang langs verschillende bedrijven en concepten. Al wandelend maak je kennis met collega’s en zie je, ruik je en proef je gedurende de dag de bijzondere wereld van food in deze twee plaatsen van Nederland.

Na aanmelding ontvang je de factuur en uiterlijk een week voorafgaande aan de tour ontvang je via het opgegeven e-mailadres het dagprogramma en de verdere details. Ontvangst voor beide tours zal tussen 09.30 uur en 10.00 uur zijn.

Voor vragen en een verdere toelichting kun je contact opnemen met het secretariaat van ProFri of het Nederlands Frituurcentrum.

Telefoon: 040-7200900
E-mail: info@frituurcentrum.nl