Food Inspiratie tour

Binnen de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) barst het van de innovatieve ondernemers die met hun prachtige zaken andere leden inspireren. Daarom organiseert vakvereniging ProFri regelmatig bijeenkomsten bij leden in de zaak en krijgen collega’s er letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Maar om het volledige antwoord te vinden op de vraag hoe we in de nabije toekomst voor de consument relevant blijven is het kijken in andere fastservicekeukens misschien wel net zo belangrijk.

Door te kijken en te zien, te horen en te luisteren, te ruiken en te proeven, doe je nieuwe ideeën op, vind je antwoorden op vragen of oplossingen voor de uitdagingen waarvoor je staat of komt te staan. Trendtours naar het buitenland waren tot vlak voor de coronacrisis niet voor niets zo populair. Maar ook dichterbij huis kun je volop inspiratie opdoen. Zo is Eindhoven volgens sommige deskundigen – na Amsterdam – de toegangspoort tot Nederland voor nieuwe fastserviceformules. Ook in Den Haag en Utrecht gebeurt er erg veel.

Om dit te ontdekken organiseert het Nederlands Frituurcentrum samen met ProFri trendtours in:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Utrecht

De kosten van deelname bedraagt € 90,00 per persoon. PLUS en PRO-abonnees en leden van ProFri betalen een bijdrage van slechts 45 euro per persoon.

Voor dit bedrag krijg je een volledig verzorgde rondgang langs verschillende bedrijven en concepten en praten we je bij over allerlei actuele ontwikkelingen. Al wandelend maak je kennis met collega’s en zie je, ruik je en proef je gedurende de dag de bijzondere wereld van food in deze vier steden van Nederland.

Na aanmelding ontvang je de factuur en uiterlijk een week voorafgaande aan de tour ontvang je via het opgegeven e-mailadres het dagprogramma en de verdere details. Ontvangst voor deze trendtours is tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Op het eind van de middag wordt het programma informeel afgesloten.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact op met het Nederlands Frituurcentrum:

Telefoon: 040-7200900
E-mail: info@frituurcentrum.nl