Frituurwereld Event

Dag vol inspiratie voor leden ProFri en alle andere ondernemers met een frituurspeciaalzaak
MAANDAG 13 NOVEMBER 2023
BIJ RATIONAL IN HENGELO

 

 

Zet maar vast in je agenda: maandag 13 november. Een dag vol inspiratie voor leden ProFri en alle andere ondernemers met een frituurspeciaalzaak! Vakvereniging ProFri houdt in samenwerking met het Nederlands Frituurcentrum en vakplatform Frituurwereld op die dag zijn veel bezochte Frituurwereld Event.

Plek van handeling: We zijn te gast bij Rational Nederland aan de Lemerij 1 in de Twentse stad Hengelo. 

DIRECT AANMELDEN

Datum: Maandag 13 november 2023
Locatie: RATIONAL Nederland in Hengelo

Twee ontvangstmomenten:
Ontvangst ochtendprogramma vanaf 9.30 uur
Ontvangst middagprogramma vanaf 11.30 uur

 

Natuurlijk hoor je tijdens het Frituurwereld Event weer de laatste actualiteiten die belangrijk zijn voor de uitoefening van jouw vak. Maar ook leveranciers en producenten laten zich niet onbetuigd. Tijdens een compacte beurs tonen een aantal van hen nieuwe producten en diensten. Bovendien verzorgt RATIONAL, home of the combisteamer, in zijn keukens tal van leerzame demonstraties.

Drie gastsprekers zorgen voor de nodige inspiratie en is er alle ruimte voor discussie. Dagvoorzitter Ubel Zuiderveld leidt het programma van het Frituurwereld Event in goede banen. Hij zorgt ervoor dat alle sprekers optimaal aan bod komen. Hij bewaakt de tijd, zorgt voor orde en structuur tijdens discussies en ook zeker voor voldoende ruimte voor spontaniteit.

MAAK HIER KENNIS MET ONZE GASTSPREKERS

Het programma van het Frituurwereld Event

Je kunt kiezen uit twee instapmomenten:

Ochtendprogramma | Ontvangst vanaf 9.30 uur. Om 10.30 uur: openingswoord van Frans van Rooij (directeur ProFri en Nederlands Frituurcentrum). Aansluitend is de ProFri-jaarvergadering. Hierbij zijn ook de partners en andere frituurprofessionals die overwegen om lid te worden van harte welkom. Tijdens de ochtend staat onze eerste gastspreker op het programma.

Hans Biesheuvel: Politiek en ondernemend Nederland…
Hoge inkoopprijzen, kostbare energie, sterk stijgende loonkosten, personeelsgebrek, coronaschulden, regelgeving, aanhoudend verkeerde beeldvorming, snackwet aangekondigd… Net als andere sectoren in het midden- en kleinbedrijf krijgt de frituurbranche het voor zijn kiezen. Het verdienvermogen van veel MKB-ondernemers staat onder druk. Met de verkiezingen voor de deur blikt Hans Biesheuvel vooruit op wat ondernemend Nederland te wachten staat.

Vanaf 11.30 uur | Inloop voor gasten die het ochtenddeel niet willen bezoeken. Je kunt de compacte stands van ProFri-partners bezoeken. Gastheer Rational geeft in zijn keukens demonstraties die zijn gericht op de cafetariapraktijk. Ook een aantal andere partners laten proeven van hun lekkernijen.

Eat, Meet & Greet | Tijdens de lunch is volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten. Lekker smullen op de de Eat Meet & Greet tijdens ProFri’s Frituurwereld Event.

Middagprogramma | Vanaf 13.30 uur staan twee inspirerende gastsprekers op het programma.

Wilco Wieling: Hoe eten wij ons frietje in 2025?
Europa wil af van plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik. Ja, SUP ofwel Single Use Plastic is de wacht aangezegd. Over een paar jaar is het gebeurd. Niet alleen omdat Brussel of politiek Den Haag het willen. De toekomstige klant wil het óók, want de consument eist verandering. Dit was de kern van het betoog van Wilco Wieling tijdens het Frituurwereld Event van 2018. Zijn voorspellingen zijn uitgekomen: we ervaren nu allemaal de gevolgen van de SUP-regeling. Maar er komt nog meer op ons af. Wilco kijkt opnieuw vooruit.

Tom Kikkert: Van overlevingsstrategie naar een solide toekomst…
Wat is de betekeniseconomie en wat betekent het voor jouw zaak? Hoe ziet de toekomst van jouw cafetaria, snackbar of frituurspeciaalzaak eruit? Welke stappen moeten hiervoor worden gezet? En doe je het alleen of sta je samen sterker? Benieuwd naar het antwoord op deze en op andere ondernemersvragen? Voor de antwoorden neemt Tom Kikkert met zijn presentatie het publiek mee en zorgt voor de nodige interactie tijdens zijn presentatie.

Feestelijk tintje | Later op de middag wordt de nieuwe huisstijl van keurmerk Goed Gefrituurd gepresenteerd. Ook krijgen keurmerkhouders de nieuwe certificaten en raamstickers persoonlijk uitgereikt. Een fotograaf legt dit vast en kunnen de ondernemers deze gebruiken voor hun website of sociale media. Dit alles gebeurd onder het genot van een drankje en een hapje. Eindtijd: omstreeks 16.30 uur.

BELANGRIJK: De dag wordt vastgelegd met beeld en geluid. De foto’s en video’s worden gebruikt bij verdere communicatie over dit evenement. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit vooraf kenbaar maken via info@profri.nl. 

NAAR AANMELDEN

Wil je er een dagje uit van maken? Voor een prijs van 125 euro per kamer (inclusief ontbijt voor één of twee personen) kun je overnachten bij het nabijgelegen Van der Valk hotel. Ben je lid van ProFri, dan krijg je 30 euro korting en betaal je slechts 95 euro. Wil je van dit aanbod gebruikmaken. Geef dit dan aan bij aanmelding.