Frituurwereld Event

 

Frituurwereld Event
op maandag 30 september 2019

Locatie:
Van der Valk Houten, Hoofdveste 25 te Houten

Direct naar aanmelden

 

LIEFST 24 STANDS OP FRITUURWERELD EVENT!

 

Het Frituurwereld Event op maandag 30 september bij Van der Valk in Houten heeft niet alleen een inspirerend programma, maar biedt ook volop gelegenheid tot netwerken en informatieverzameling.

Tijdens het Frituurwereld Event kun je je bij liefst 24 stands laten informeren. Partners van ProFri en sponsoren van het event vertellen je alles wat je weten wilt over allerlei vormen van dienstverlening en producten.

Een kleine bloemlezing van A tot Z: Aardappelhandel John van der Kroon, ABN-AMRO Verzekeringen, Aviko, Big Bread Kitchen, CCV met de interactieve 360-graden training overvallen, Connexie Payroll, De Digitale, De Kuiper, Elite, Houwersgroep, Kortekaas Interieurs, NieuweStroom, NTF, Oliehoorn, Oma Bobs, Restaria, Smilde Natura, Snackbar van de Toekomst en SVO vakopleiding food, Van Geloven en Vanreusel.

Dus we zeggen het nog één keer:

Als je een frituurspecialist in hart nieren bent,

KOM JE NAAR HET FRITUURWERELD EVENT

Wij hebben wat te vieren: 150 jaar friet in Nederland!

 

Nee, helemaal precies weten we het niet. Nog altijd wordt er gespeurd naar de vaderlandse friethistorie. Daarom weten we nu: in de jaren 1868-1869 werd op de kermis van Breda en tijdens een internationale expo in Amsterdam al “pommes de terre frites” verkocht. Omdat ProFri elke reden aangrijpt om de friet te vieren, staan we tijdens het komende Frituurwereld Event stil bij 150 jaar friet in Nederland. Houd dus maandag 30 september aanstaande vrij in je agenda!

 

 Direct naar aanmelden

 

Het event op maandag 30 september 2019 in Houten mag je niet missen.
Dit is voor de frituurbranche het evenement mét!

 

Mét… 3 inspirerende sprekers!

Professor doctor ingenieur Tiny van Boekel was tot voor kort hoogleraar van de universiteit in Wageningen. Hij weet als geen ander waarom friet zo lekker is en doet zijn kennis smaakvol uit de doeken. Horecaspreker en -watcher Wouter Verkerk gaf al meer dan 200 lezingen en presentaties. Zijn stokpaardje: de horeca moet garant staan voor optimale service en zijn gasten omarmen. Foodservicewatcher en Frituurwereld-hoofdredacteur Ubel Zuiderveld bestudeert al een kwart eeuw de frietconsumptie. Hij gunt je een blik op 150 jaar friet in Nederland.

 

Mét… de eerste Nationale Smulgids en introductie van de Smulscore

Het Nederlands Frituurcentrum presenteert de eerste editie van de Nationale Smulgids, de onmisbare lijst met smuladressen voor Nederlanders die houden van de lekkernijen uit de frituur. Een lijst die elke consument altijd bij de hand moet hebben als hij/zij zijn auto- of telefoonnavigatie in wil stellen om een ultiem smulmoment te beleven. Als klap op de vuurpijl wordt tijdens het event ook de Smulscore gelanceerd.

 

Mét… winnaars en laureaten

Welke frituurspecialisten behaalden het afgelopen jaar felbegeerde predicaten? Welke bedrijven bemachtigden het Goed Gefrituurd Keurmerk en wiens ambachtelijke lekkernijen werden Met Goud Bekroond? We zetten de laureaten uit de frituurwereld in het zonnetje, net als de uitblinkende medewerkers die met recht een Parel van het Jaar Award verdienen.

 

Mét… verder op het Frituurwereld Event 2019

Het Frituurwereld Event opent haar deuren om 9.30 uur. Het eerste deel van het programma begint om 10.30 uur met een welkomstwoord van Hans Hus, voorzitter van vakvereniging ProFri. Met aansluitend de jaarvergadering*. Hier worden de jaarberekening, begroting en actualiteiten behandeld uitsluitend voor leden én voor andere frituurprofessionals die overwegen om lid te worden.

Een afgevaardigde van de Stichting Ketelkwestie (i.o.) zal in de ochtend kort verslag uitbrengen over de stand van zaken. Dus ook ondernemers die zich eerder gemeld hebben voor het ketelonderzoek zijn welkom.

Om 11.30 uur begint het event dan echt en is iedereen welkom, maar we vragen je wel om je vooraf aan te melden.

 

Mét… volop ruimte om te netwerken

In de ontvangstruimte staan informatietafels van ProFri, aan haar gelieerde organisaties en van de sponsoren die het evenement mede mogelijk maken. Ook veel partners van ProFri zijn tijdens het event aanwezig. In dezelfde ruimte wordt ook de lunch geserveerd. Er is dus volop ruimte om te netwerken, informatie te vergaren of wetenswaardigheden over het eigen bedrijf of de branche in het algemeen uit te wisselen.

Het Frituurwereld Event 2019 wordt afgesloten met een drankje en een hapje. En is er gelegenheid om de gelauwerde collega’s te feliciteren, met elkaar na te praten en verder te speeddaten met partners van ProFri en sponsoren van het event.

 

Mét… na afloop een goodiebag naar huis 

Om 16.30 uur sluit het event en krijgen bezoekers tegen inwisseling van hun naambadge een goodiebag uitgereikt. Naast informatie van de sponsoren zit in deze tas ook het Nationaal Snack Handboek van Ubel Zuiderveld en een boek van gastspreker Wouter Verkerk.

 

Aanmelden

 

Graag wél even aanmelden!
Zoals gezegd, is iedereen welkom. Maar in verband met de voorbereidingen en het goed laten verlopen van het Frituurwereld Event, willen we wel graag dat jij je vooraf even aanmeldt via de website van ProFri of het Nederlands Frituurcentrum.

* Leden van ProFri ontvangen twee weken voor het event via e-mail de agenda van de jaarvergadering, het verslag en notulen van de vorige jaarvergadering, het financieel verslag van 2018 en de begrotingen van 2019 en 2020.