Mystery Guest Bezoeken

Welk gevoel houdt een gast/consument over aan zijn bezoek aan jouw bedrijf? Een vraag die nu nog vaak onbeantwoord blijft. In samenwerking met de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) helpt het Nederlands Frituurcentrum ondernemers bij het beantwoorden van deze belangrijke vraag en biedt een laagdrempelig aanbod van mystery guest bezoeken. Met deze bezoeken worden de mate van vakmanschap, gastgerichtheid en het serviceniveau van bedrijven systematisch in kaart gebracht.

Leden van ProFri betalen slechts € 95* per bezoek. Dit is inclusief een schriftelijke rapportage met de mogelijkheid voor een telefonische toelichting.

Indien een ondernemer van het bezoek ook een persoonlijke terugkoppeling wenst in zijn bedrijf, samen met een eerstelijns advies, dan betalen leden hiervoor € 100 extra.

Ook ondernemers die nog geen lid zijn van de vakvereniging kunnen van deze diensten gebruikmaken, maar betalen voor het bezoek € 145*. Wenst je als ondernemer ook een persoonlijke terugkoppeling in je bedrijf, dan betaal je hiervoor € 150 als niet lid van de vakvereniging.

 

ProFri-leden Niet-leden
Mystery Guest Bezoek € 95 € 145
Persoonlijke terugkoppeling
(incl. eerstelijns advies)
€ 100 € 150

Direct een Mystery Guest Bezoek aanvragen

 

*) Genoemde bedragen zijn exclusief btw en de kosten voor gebruik (een passende bestelling voor 1 of 2 personen en een eventuele kleine meeneembestelling) tijdens het bezoek.