Mystery Guest Bezoeken

Welk gevoel houdt een gast/consument over aan zijn bezoek aan jouw bedrijf? Een vraag die nu nog vaak onbeantwoord blijft. Het Nederlands Frituurcentrum helpt ondernemers bij het beantwoorden van deze belangrijke vraag en biedt een laagdrempelig aanbod van Mystery Guest bezoeken. Met deze bezoeken worden de mate van vakmanschap, gastgerichtheid en het serviceniveau van bedrijven systematisch in kaart gebracht.

Standaard
prijs
ProFri-leden
Mystery Guest bezoek € 195,00* € 145,00*
(= 50 euro korting)
Persoonlijke terugkoppeling,
inclusief adviesgesprek
€ 295,00 € 245,00
(= 50 euro korting)

*) Genoemde bedragen zijn exclusief btw en kosten van een bestelling voor 1 of 2 personen en een eventuele kleine meeneembestelling (met een maximum van € 35,00).

Direct een Mystery Guest Bezoek aanvragen

 

MYSTERY GUEST BEZOEK I.C.M. TRAINING MEDEWERKERS

De terugkoppeling van het bezoek kan ook gecombineerd worden met een training op locatie voor de medewerkers. Tijdens deze sessie van ongeveer 2 tot 2,5 uur wordt dieper ingegaan op de klantbeleving. Tijdens de training worden de medewerkers gevraagd om in groepjes een vragenlijst in te vullen waarmee ze op verschillende onderdelen zelf kritisch naar hun bedrijf kijken. Ze worden ook gevraagd om hun eigen handelen als individu en als team te beoordelen. De resultaten uit deze personeelsgroepjes worden met elkaar besproken en vergeleken met de bevindingen van de Mystery Guest-bezoeker. Verbeterpunten komen zo aan de orde en worden samengevat in 10 gouden regels.

 

Standaard
prijs
ProFri-leden
Training medewerkers
i.c.m. bespreken rapportage
Mystery Guest bezoek
€ 590,00* € 490,00*
(= 100 euro korting)

*) Genoemde bedragen zijn exclusief btw en bij een persoonlijke terugkoppeling in het bedrijf en training medewerkers dient nog rekening gehouden te worden met een vergoeding voor de reiskosten.

Wil je meer weten over deze training
of andere opleidingsmogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.