Mystery Guest Bezoeken

Welk gevoel houdt een gast/consument over aan zijn bezoek aan jouw bedrijf? Een vraag die nu nog vaak onbeantwoord blijft. In samenwerking met de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) helpt het Nederlands Frituurcentrum ondernemers bij het beantwoorden van deze belangrijke vraag en biedt een laagdrempelig aanbod van Mystery Guest bezoeken. Met deze bezoeken worden de mate van vakmanschap, gastgerichtheid en het serviceniveau van bedrijven systematisch in kaart gebracht.

Leden van ProFri betalen slechts € 125* per bezoek. Dit is inclusief een schriftelijke rapportage met de mogelijkheid voor een telefonische toelichting.

Indien de ondernemer ook een persoonlijke terugkoppeling wenst in zijn bedrijf samen met een eerstelijns advies, dan betalen leden hiervoor € 202,50.

Ook ondernemers die geen lid zijn van de vakvereniging kunnen van deze diensten gebruikmaken, maar betalen hiervoor respectievelijk € 175,00* en € 225,00.

 

Niet-leden ProFri-leden
 

Mystery Guest bezoek

 

€ 175,00

 

€ 125,00
(= 50 euro korting)

 

Persoonlijke terugkoppeling in het bedrijf,
inclusief eerstelijns advies

 

€ 225,00

 

€ 202,50
(= 10% korting)

Direct een Mystery Guest Bezoek aanvragen

 

TRAINING MEDEWERKERS

De terugkoppeling van het bezoek kan ook gecombineerd worden met een training voor de medewerkers. Tijdens deze sessie van ongeveer 1,5 tot 2 uur wordt dieper ingegaan op de beleving van de klant. De medewerkers worden gevraagd om in groepjes een vragenlijst in te vullen waarmee ze op verschillende onderdelen zelf kritisch naar hun bedrijf kijken. Ze worden ook gevraagd om hun eigen handelen als individu en als team te beoordelen. De resultaten uit deze personeelsgroepjes worden plenair besproken en vergeleken met de bevindingen van de Mystery Guest-bezoeker. Verbeterpunten komen zo aan de orde en worden samengevat in 10 gouden regels.

 

Niet-leden ProFri-leden
 

Training medewerkers
i.c.m. bespreken rapportage
Mystery Guest bezoek

 

€ 395,00*

 

€ 355,50*
(= 10% korting)

Wil je meer weten over deze training
of andere opleidingsmogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

 

*) Genoemde bedragen zijn exclusief btw en de kosten voor gebruik (een passende bestelling voor 1 of 2 personen en een eventuele kleine meeneembestelling) tijdens het bezoek. Bij een persoonlijke terugkoppeling in het bedrijf en training medewerkers dient nog rekening gehouden te worden met een vergoeding voor de reiskosten.