Logo Frituurcentrum
Logo Frituurcentrum
  • Home
  • Activiteiten
    • Bakwandenonderzoek
    • Consumentenvoorlichting
    • De Nationale Smulgids
    • De Parel van het Jaar
    • Fastfood Museum
    • Food Inspiratie tour
    • Frituurwereld.nl
    • Frituurwereld Event
    • Goed Gefrituurd Keurmerk
    • Klantenpanels
    • Meesterfrituurder
    • Mystery Guest Bezoeken
    • Onderzoeken
    • Productkeuringen
    • Quickscan-module
    • Stichting Ketelkwestie
  • Training en opleiding
    • Ontwikkel je talent
    • Wat kan, mag en moet? 
    • E-learning
    • Trainingen
    • (Vak)opleidingen
  • Kennisbank
    • Acrylamide
    • Allergenenwetgeving
    • Voedsel Hygiëne handboek
    • Softijs
    • Vetten en oliën
    • Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)
  • Over ons
    • Het Frituurcentrum
    • Doelstelling
  • Contact
  • Abonneren

Quickscan-module

  • Bakwandenonderzoek
    • Vragenlijst vervolg bakwandenonderzoek
  • Consumentenvoorlichting
  • De Nationale Smulgids
  • De Parel van het Jaar
  • Fastfood Museum
  • Food Inspiratie tour
  • Frituurwereld.nl
  • Frituurwereld Event
  • Goed Gefrituurd Keurmerk
    • Aanvraagprocedure
    • Wat zijn de kosten?
    • STAP 1: Aanvragen keurmerk
    • STAP 2: Invullen zelfevaluatie
      • Bevestiging ontvangst zelfevaluatie
    • Bedrijven met keurmerk
  • Klantenpanels
  • Meesterfrituurder
    • De zevensprong naar de top
    • 1 – Voorwaarden bij aanmelding
    • 2 – Motivatie in drie delen
    • 3 – Levensbeschrijving en opleiding
    • 4 – Jij en jouw frituurspeciaalzaak
    • 5 – Goede uitdrukkingsvaardigheid
    • 6 – Mondelinge toelichting
    • 7 – De Meesterproef
    • Inauguratie en kosten
    • Meesterfrituurder Comité
    • Adres Meesterfrituurder Comité
  • Mystery Guest Bezoeken
    • Aanvragen Mystery Guest Bezoek
  • Onderzoeken
  • Productkeuringen
  • Quickscan-module
  • Stichting Ketelkwestie

Wist u dat?

Boerenkool met worst en jus bevat meer verzadigde vetten dan frites met een kroket en mayo

Quickscan-module

Meten en verbeteren

 

De QuickScan-module is een tool waarmee frituurprofessionals online de werkzaamheden in het bedrijf, de dienstverlening en de klanttevredenheid wekelijks kunnen meten en verbeteren. Gebruikers kunnen de tool ook gebruiken om hun personeel te motiveren en nog beter aan te sturen.

Klik hier en abonneer je op deze module

Wist u dat?

In de jaren ’50 was er een aparte belangenvereniging voor katholieke frituurders.

Vorming van acrylamide in aardappelproducten

Initiatief van

Het Nederlands Frituurcentrum
is een initiatief van:

Logo ProFri

Contactgegevens

Bezoekadres
Blaarthemseweg 72
5502 JW  Veldhoven
Postadres
Postbus 2243
5500 BE  Veldhoven
T: 040-7200900 (optie 2)
@: info@frituurcentrum.nl
W: www.frituurcentrum.nl

 

 

Disclaimer

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan het Nederlands Frituurcentrum aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.

Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

Design en realisatie
Login

Lost your password?

Reset Password

Log in