Trainingen

Een ondernemer kan de beste formule bedenken, het mooiste interieur laten maken, de lekkerste producten inkopen en kiezen voor de degelijkste apparatuur, maar als de factor ‘medewerker’ niet goed wordt ingevuld, dan wordt dit alles teniet gedaan. Het neerzetten van betere prestaties, waaronder het goed bereiden van producten en gastgericht werken, vraagt om heel veel aandacht van en voor de medewerkers. Daarbij is opleiding en het continu trainen van medewerkers van het grootste belang, maar ook de ondernemer zelf zal moeten bijblijven en zijn kennis moeten onderhouden.

Naast de online trainingen via de portal www.werkenaankennisenvakmanschap.nl organiseren vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum verschillende trainingen en opleidingen. Samen met een aantal gespecialiseerde partners staan we voor je klaar met o.a. de volgende trainingen en opleidingen:

Aanmelden gaat heel eenvoudig! Gewoon even contact opnemen met het secretariaat. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten. Zo behoren maatwerktrajecten zeker tot de mogelijkheden. En als je meerdere medewerkers hebt die je dezelfde training of opleiding wilt laten volgen, dan kunnen we ook kijken of we de uitvoering ervan bij jou in de zaak kunnen organiseren.

Dus heb je vragen of speciale opleidingswensen?
Bel of mail het secretariaat!

T: 040-7200900
M: info@frituurcentrum.nl