Logo Frituurcentrum
Logo Frituurcentrum
  • Home
  • Activiteiten
    • Consumentenvoorlichting
    • De Nationale Smulgids
    • De Parel van het Jaar
    • Fastfood Museum
    • Food Inspiratie tour
    • Frituurwereld.nl
    • Frituurwereld Event
    • Goed Gefrituurd Keurmerk
    • Klantenpanels
    • Meesterfrituurder
    • Mystery Guest Bezoeken
    • Onderzoeken
    • Productkeuringen
    • Quickscan-module
  • Training en opleiding
    • Ontwikkel je talent
    • Wat kan, mag en moet? 
    • E-learning
    • Trainingen
    • (Vak)opleidingen
  • Kennisbank
    • Acrylamide
    • Allergenenwetgeving
    • Voedsel Hygiëne handboek
    • Softijs
    • Vetten en oliën
    • Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)
  • Over ons
    • Het Frituurcentrum
    • Doelstelling
  • Contact

Frituurwereld.nl

Frituurwereld.nl is het enige volledig gratis online kennis- en innovatieplatform voor ondernemers en medewerkers in cafetaria’s, snackbars en andere frituurspeciaalzaken. Het platform is er ook voor toeleveranciers en iedereen die betrokken is bij de frituursector.

Klik hier

De Nationale Smulgids

De Michelingids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn.

Lees verder

Keurmerk

Met het keurmerk Goed Gefrituurd ben je ambassadeur van het frituurvak. Je laat zien dat je uitblinkt in je vak en bakmanschap.

Lees verder

Productkeuringen

Jouw eigengemaakte producten met Goud bekroond?

Lees verder

QuickScan-module

Meet en verbeter de uitvoering van de werkzaamheden, dienstverlening en klanttevredenheid van jouw bedrijf.

Bestellen

Mystery Guest Bezoek

Bekijk het eens vanuit de ogen van de gast

Aanvragen

Voedsel Hygiëne handboek

Bestel nu het Voedsel Hygiëne handboek voor professionele frituurders.

Bestel nu

Parel van het Jaar

Werkt bij jou een Parel in de zaak? Draag hem/haar dan voor, voor de Award.

Voordragen

Training en opleiding

Ontwikkel je talent.

Lees verder

Meesterfrituurder

Meer weten over deze nieuwe meestertitel?

Lees verder

Kennisbank Softijs

Lees meer over softijs.

Lees verder

Kennisbank Allergenenwetgeving

Meer informatie over de allergenenwetgeving en hoe te handelen.

Lees verder

Kennisbank Acrylamide

Lees meer over acrylamide.

Lees verder

Initiatief van

Het Nederlands Frituurcentrum
is een initiatief van:

Logo ProFri

Contactgegevens

Bezoek-/postadres
Blaarthemseweg 72
5502 JW  Veldhoven
 
 
 
T: 040 - 7200901
@: info@frituurcentrum.nl
W: www.frituurcentrum.nl

 

 

Disclaimer

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan het Nederlands Frituurcentrum aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.

Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

Design en realisatie
Login

Lost your password?

Reset Password

Log in