Bevestiging ontvangst zelfevaluatie

Dank je wel voor het invullen van de zelfevaluatie. Hiermee heb je stap 2 gezet op weg naar het Goed Gefrituurd Keurmerk.

Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je van ons automatisch twee berichten. Het eerste bericht betreft de bevestiging van ontvangst van de zelfevaluatie en de factuur voor de aanvraag van het Goed Gefrituurd Keurmerk. Zodra we de betaling van de factuur hebben ontvangen is jouw aanvraag pas definitief en wordt de verdere procedure door ons in werking gesteld. In dit bericht staat ook de informatie over de vervolgstappen.
Bij het tweede bericht zit een bijlage met daarin de door jou ingevulde zelfevaluatie. Ga met de eventuele verbeterpunten uit dit document aan de slag en betrek hierbij je medewerkers. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan horen we dat graag. Ook voor advies kun je bij ons terecht.

Mocht je deze twee berichten niet ontvangen, dan kan het zijn dat ze worden tegengehouden door jouw spamfilter. Het kan ook zijn dat je per ongeluk een foutje hebt gemaakt bij het invullen van het e-mailadres. Neem in dat geval contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Secretariaat Nederlands Frituurcentrum