Wat zijn de kosten?

De kosten voor de aanvraag van het Goed Gefrituurd Keurmerk bedragen 395 euro. Leden van vakvereniging ProFri betalen afhankelijk van het huidige lidmaatschap slechts 150 of 270 euro. Wanneer het keurmerk is verleend, dan zijn vervolgens de jaarlijkse kosten voor niet-leden 395 euro. Ben je lid van vakvereniging ProFri, dan wordt na het behalen van het keurmerk het ProFri Basis -of ProFri Plus lidmaatschap automatisch omgezet naar het ProFri Pro lidmaatschap.

De kosten van een Mystery Guest bezoek zijn bij de prijs inbegrepen. Uitgezonderd de kosten van de bestellingen die door de Mystery Guest bezoeker in het bedrijf worden geplaatst. Deze worden separaat in rekening gebracht. Het maximum hiervoor is 25 euro per bezoek.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en prijswijzigingen voorbehouden.

 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Vraag het Goed Gefrituurd Keurmerk niet (alléén) aan voor de bühne. Doe het vooral voor jezelf en voor je medewerkers, want jouw frituurspeciaalzaak wordt er nóg beter van!

In de kosten zijn opgenomen het jaarlijkse Mystery Guest bezoek (inclusief uitgebreide rapportage) en een tweejaarlijkse toetsing. Ook zit in dit bedrag een bijdrage voor de promotie van het keurmerk. Denk hierbij aan o.a. een gevelschildje met keuringssticker en een certificaat voor in de zaak om de klanten te informeren over het verkregen keurmerk. Ook worden bedrijven met het Goed Gefrituurd Keurmerk opgenomen in de Nationale Smulgids.

Verder kunnen keurmerkhouders die lid zijn van ProFri onbeperkt gratis gebruikmaken van de QuickScan-module. Met deze online tool kan de dienstverlening en klanttevredenheid op elk gewenst moment door jezelf gemeten worden. Met deze tool ben je beter in staat om je medewerkers te motiveren en aan te sturen. Maar het ProFri lidmaatschap biedt nog veel meer voordelen!

 

Feestelijke uitreiking
Wanneer je voldoet aan de criteria, dan wordt afhankelijk van het moment dat alle formaliteiten verder zijn afgerond het keurmerk officieel uitgereikt tijdens de jaarvergadering van ProFri of tijdens het jaarlijkse Frituurwereld Event.