Wat zijn de kosten?

Het Goed Gefrituurd Keurmerk is er primair voor de leden en aspirant-leden van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), maar staat open voor iedere ondernemer in de frituurbranche die trots is op zijn vak en wil laten zien dat hij uitblinkt in Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid.

De eerste twee stappen van de aanvraag kan iedereen gratis doorlopen. Indien men vervolgens besluit om het keurmerk definitief aan te vragen dan zijn de kosten van de aanvraag 390 euro. Aspirant-leden en leden met een basis-lidmaatschap betalen voor de aanvraag 270 euro.

Nadat het keurmerk is verleend dan betalen niet-leden per kalenderjaar 390 euro. Voor leden geldt dat het lidmaatschap met ingang van het nieuwe contributiejaar wordt omgezet naar ProFri Pro lidmaatschap.

De kosten van een Mystery Guest bezoek zijn bij de prijs inbegrepen. Uitgezonderd de kosten van de bestellingen die door de Mystery Guest bezoeker in het bedrijf worden geplaatst. Deze worden separaat in rekening gebracht. Het maximum hiervoor is 35 euro. De minimale score die behaald moet worden is 80%. Wanneer deze niet wordt behaald, dan wordt na het doorvoeren van verbeteringen in overleg met de ondernemer een tweede bezoek ingepland. Deze kosten hiervan worden separaat gefactureerd.

Ben je aangesloten bij de formule Restaria of BB Kitchen, dan betaal je slechts 175 euro voor de aanvraag. Dit bedrag geldt ook voor de jaarlijkse kosten. De overige kosten van het lidmaatschap en het keurmerk worden betaald door het betreffende formulehuis.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en prijswijzigingen voorbehouden.