Wat zijn de kosten?

Het Goed Gefrituurd Keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), maar staat open voor elk frituurbedrijf waarvan de ondernemer verklaart met zijn bedrijf te willen uitblinken in:

  • Vakmanschap,
  • Veiligheid & Hygiëne en
  • Verantwoordelijkheid.

De eerste twee stappen in de aanvraagprocedure zijn voor iedereen volledig GRATIS te doorlopen.

 

PROCEDURE

Na het invullen van de intentieverklaring en de zelfevaluatie kun je zelf beoordelen of je wel of niet voldoet aan de voorwaarden die bij het keurmerk horen. Voldoe je niet en wil je er ook niet aan gaan voldoen, dan stopt hier zonder verdere kosten de aanvraag. Wil je de aanvraag voortzetten, betaal dan de factuur die automatisch wordt gegenereerd door de website en gemaild naar het opgegeven e-mailadres tijdens de aanvraag. Na betaling worden door ons de volgende stappen in gang gezet en wordt het bedrijf binnen enkele weken bezocht door een van onze Mystery Guest bezoekers. Van dit bezoek ontvang je een uitgebreide rapportage en wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak voor een auditgesprek. Wanneer blijkt dat aan alle voorwaarden wordt voldaan, dan wordt aan het bedrijf het keurmerk verleend en het certificaat feestelijk uitgereikt tijdens het jaarlijkse Frituurwereld Event. In 2019 vindt dit evenement plaats op maandag 30 september.

 

KOSTEN

De kosten voor de aanvraag van het Goed Gefrituurd Keurmerk bedragen 395 euro. Leden van vakvereniging ProFri krijgen 100 euro korting en betalen voor de aanvraag een bijdrage van 295 euro. Wanneer het keurmerk is verleend, dan zijn de jaarlijkse kosten 395 euro.

Maar ben je lid van ProFri, dan wordt het basislidmaatschap omgezet naar een pro-lidmaatschap en betaal je vanaf dat moment 270 euro per jaar meer voor het lidmaatschap.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw.