Logo Frituurcentrum
Logo Frituurcentrum
  • Home
  • Over ons
    • Het Frituurcentrum
    • Doelstelling
  • Activiteiten
    • Actie voor War Child
    • Bakwandenonderzoek
    • Consumentenvoorlichting
    • De Nationale Smulgids
    • De Nationale week van de Friet
    • De Parel van het Jaar
    • Fastfood Museum
    • Food Inspiratie tour
    • (Frituur)onderzoeken
    • Frituurwereld Event
    • Goed Gefrituurd Keurmerk
    • Klantenpanels
    • Meesterfrituurder
    • Mystery Guest Bezoeken
    • Productkeuringen
    • Stichting Ketelkwestie
    • Vakblad FrituurWereld
    • (Vak)wedstrijden
  • Training en opleiding
    • Ontwikkel je talent
    • Wat kan, mag en moet? 
    • E-learning
    • Trainingen
    • (Vak)opleidingen
  • Kennisbank
    • Acrylamide
    • Allergenenwetgeving
    • Voedsel Hygiëne handboek
    • Softijs
    • Vetten en oliën
  • Contact

Activiteiten

  • Actie voor War Child
  • Bakwandenonderzoek
    • Vragenlijst vervolg bakwandenonderzoek
  • Consumentenvoorlichting
  • De Nationale Smulgids
  • De Nationale week van de Friet
  • De Parel van het Jaar
  • Fastfood Museum
  • Food Inspiratie tour
    • Aanmelden Food Inspiratie tour
  • (Frituur)onderzoeken
  • Frituurwereld Event
    • Aanmelden Frituurwereld Event
  • Goed Gefrituurd Keurmerk
    • Aanvraagprocedure
    • Wat zijn de kosten?
    • STAP 1: Aanvragen keurmerk
    • STAP 2: Invullen zelfevaluatie
      • Bevestiging ontvangst zelfevaluatie
    • Bedrijven met keurmerk
  • Klantenpanels
  • Meesterfrituurder
    • De zevensprong naar de top
    • 1 – Voorwaarden bij aanmelding
    • 2 – Motivatie in drie delen
    • 3 – Levensbeschrijving en opleiding
    • 4 – Jij en jouw frituurspeciaalzaak
    • 5 – Goede uitdrukkingsvaardigheid
    • 6 – Mondelinge toelichting
    • 7 – De Meesterproef
    • Inauguratie en kosten
    • Meesterfrituurder Comité
    • Adres Meesterfrituurder Comité
  • Mystery Guest Bezoeken
    • Aanvragen Mystery Guest Bezoek
  • Productkeuringen
  • Stichting Ketelkwestie
  • Vakblad FrituurWereld
  • (Vak)wedstrijden

Wist u dat?

Patates-frites is van oorsprong zeker niet Belgisch, maar net als veel gerechten Frans.

Adres Meesterfrituurder Comité

Het adres van het Meesterfrituurder comité is:

Nederlands Frituurcentrum
T.a.v. Meesterfrituuder Comité
Postbus 2243
5500 BE  Veldhoven

Wist u dat?

Boerenkool met worst en jus bevat meer verzadigde vetten dan frites met een kroket en mayo

7 – De Meesterproef
De zevensprong naar de top

Initiatief van

Het Nederlands Frituurcentrum
is een initiatief van:

Logo ProFri

Contactgegevens

Bezoekadres
Blaarthemseweg 72
5502 JW  Veldhoven
Postadres
Postbus 2243
5500 BE  Veldhoven
T: 040-7200901
@: info@frituurcentrum.nl
W: www.frituurcentrum.nl

 

 

Disclaimer

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kan het Nederlands Frituurcentrum aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.

Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd.

Design en realisatie
Login

Lost your password?

Reset Password

Log in