Aanvraagprocedure

Een intentieverklaring en een zelfevaluatie vormen samen de eerste twee stappen van de aanvraagprocedure. Iedereen kan deze twee stappen volledig GRATIS doorlopen. Na het invullen van de zelfevaluatie bepaal je of je de aanvraag van het keurmerk definitief wilt doorzetten.

Door het invullen van de zelfevaluatie (stap 2) kun je zelf beoordelen of jouw bedrijf al voldoet aan de voorwaarden die bij het keurmerk horen. Voldoe je niet en wil je geen verbeteringen doorvoeren, dan stopt hier zonder verdere kosten of verplichtingen de aanvraagprocedure. Wil je wel gaan uitblinken en ben je bereid jezelf en je bedrijf verder te verbeteren, dan wordt de verdere procedure in gang gezet.

 

DE VERDERE PROCEDURE
Besluit je na het invullen van de intentieverklaring en de zelfevaluatie de aanvraag definitief door te zetten, betaal dan de factuur die tijdens de eerste twee stappen van de aanvraagprocedure automatisch door de website wordt gegenereerd en gemaild naar het opgegeven e-mailadres. Deze betaling is voor ons de bevestiging dat je wilt gaan uitblinken en gaan we samen de volgende stappen zetten naar het keurmerk.

Alvorens het bedrijf wordt bezocht door een van onze Mystery Guest bezoekers, nemen we eerst contact op om de zelfevaluatie door te nemen. Indien nodig of gewenst wordt het bedrijf eerst bezocht door een van onze adviseurs.

Wanneer ook de Mystery Guest bezoeker heeft geconstateerd dat aan de basisvoorwaarden wordt voldaan, dan wordt afhankelijk van het moment dat alles is afgerond tijdens de jaarvergadering van ProFri of tijdens het jaarlijkse Frituurwereld Event aan de ondernemer van het betreffende bedrijf het keurmerk en het bijbehorende certificaat uitgereikt.