Frituurwereld Event


UITNODIGING

Frituurwereld Event in Houten op 24 september 2018

Direct naar aanmeldformulier

 

Een korte algemene ledenvergadering en een informatief programma voor andere bezoekers voor de middag en een uitgebreid gezamenlijk middagprogramma vol discussie, uitreiking van awards en een informatieve bijeenkomst die je als frituurprofessional of belangstellende niet mag missen! Dat zijn de ingrediënten van de tweede editie van het Frituurwereld Event.

 

Het thema van de dag is:
“Welke toekomst wacht onze frituur?”

 

Nadere bijzonderheden volgen nog, maar blokkeer de datum maar vast in jouw agenda en meld je aan. Het Frituurwereld Event is voor iedere professional uit de branche toegankelijk.

 

Het programma ziet er onder voorbehoud als volgt uit:

 

10.00 – 10.30 uur Ontvangst van de bezoekers. Met informatietafels van partners/sponsoren van het event.
10.30 – 12.00 uur Jaarvergadering vakvereniging ProFri. Frituurprofessionals die geen lid zijn worden in een andere zaal geïnformeerd over de voordelen van het lidmaatschap en bijgepraat over alle activiteiten die de vereniging de afgelopen jaren heeft ontplooit en die nog op stapel staan.
 
12.00 – 13.00 uur Lunch:

In combinatie met de officiële aftrap van de 5e editie van de Nationale Week van de Friet met o.a. de presentatie van het kookboek met uitsluitend frituurrecepten, 85 in totaal, geschreven door Angela Prins.

13.00 – 13.15 uur Bekendmaking Parel van het Jaar 2018
 
13.15 – 14.00 uur Thema: “War for talent! And the talent has won.”
 
14.00 – 14.15 uur Pauze. Benut de tijd om te speeddaten met de aanwezige partners en sponsoren!
 
14.15 – 15.00 uur Themadiscussie: “Welke toekomst wacht onze frituur?”
 
15.00 – 16.00 uur Afsluiting met een drankje en een kleine proeverij van gefrituurde snacks. Opnieuw een gelegenheid om te speeddaten met partners en sponsoren.

 

Het Frituurwereld Event vindt plaats op maandag 24 september aanstaande Houten.

Noteer de datum en meld je aan.

Nadere bijzonderheden worden bekendgemaakt via de website van het Nederlands Frituurcentrum en vakvereniging ProFri. En heb je je eenmaal aangemeld, dan houden we je op de hoogte via het opgegeven e-mailadres.

Naar aanmeldformulier