Frituurwereld Event


UITNODIGING

Frituurwereld Event in Woerden op 25 september 2017

Hoera! Vakvereniging ProFri is 5 jaar!

Direct naar aanmeldformulier

 

Vakvereniging ProFri viert haar vijfjarig bestaan met het eerste Frituurwereld Event. Dit vakevenement wordt gehouden op maandag 25 september bij QBTEC in Woerden. De Vereniging Professionele Frituurders roept (niet)leden en partners op zich nu vast aan te melden als bezoeker. “Natuurlijk staan we stil bij het jubileum. Maar zoals altijd draait het ook om de inhoud. Het Frituurwereld Event is interessant en inspirerend voor alle vakgenoten,” stelt de organisatie.

Naast belangenbehartiging heeft vakvereniging ProFri samen met het Nederlands Frituurcentrum veel bereikt in vijf jaar. Voorbeelden te over. Zoals de Week van de Friet. Het Goed Gefrituurd Keurmerk voor uitstekend vak- en bakmanschap. E-learningmodules voor medewerker en ondernemer. Bijeenkomsten waar ondernemers van elkaar leren. Vakblad Frituurwereld. Consumentenwebsites. Met Goud Bekroond-oorkondes voor ambachtelijke producten. En speciaal voor leden, extra kortingen bij de auteursrechtelijke organisaties Buma, Sena en Videma. Een voordelig verzekeringsarrangement met passende polisvoorwaarden. En gunstige tarieven voor onder andere energie en payroll.

Al deze initiatieven hebben ervoor gezorgd dat ProFri nog altijd groeit – en in zijn jubileumjaar koerst richting 500 leden.

Tijdens het Frituurwereld Event op 25 september schotelen ProFri en het Nederlands Frituurcentrum bezoekers een boeiend programma voor. In de ochtend houdt de vereniging haar jaarvergadering en ziet het programma onder voorbehoud er als volgt uit:

 

10.00 – 10.30 uur Ontvangst leden en partners.
10.30 – 12.00 uur Jaarvergadering ProFri (voor leden en partners).

11.30 – 12.00 uur Ontvangst niet-leden en overige genodigden.
 
12.00 – 13.00 uur Officiële aftrap van de vierde editie van de Nationale Week van de Friet met o.a. de introductie van een nieuwe koelverse, ambachtelijke friet van hoofdsponsor Farm Frites en een proeverij van Met Goud Bekroonde snacks.
om 12.30 uur Veiling van schilderij waarvan de .gehele opbrengst naar War Child gaat.

 
13.00 – 13.30 uur “Vakmanschap op weg naar Meesterschap”, door Hans Hus (voorzitter ProFri).

Bekendmaking Parel van het Jaar 2017.

Ode aan de frituur: boekpresentatie en uitreiking van het eerste exemplaar van het kookboek Fris Frituren van Angela Prins en Karel Zwaneveld.

 
13.30 – 14.15 uur Lagerhuis debat over een aantal Vette Feiten. Gespreksleider Jos Muller.
 
14.15 – 15.00 uur “Wat je geeft krijg je terug”, een college over gastvrijheid door Milo Berlijn.
 
15.00 – 16.00 uur Napraten met collega’s onder het genot van een drankje en een bitterbal. Het wordt tijd dat deze gefrituurde lekkernij samen met de kroket wordt verheven tot Nationaal Immaterieel Cultureel Erfgoed. Vandaag zetten we een eerste stap!

 

Het eerste Frituurwereld Event op maandag 25 september aanstaande bij QBTEC in Woerden.

Noteer de datum en meld je aan.

Naar aanmeldformulier