Aankomend medewerker fastservice

Deze e-learningmodule is bedoeld voor nieuwe medewerkers die parttime, fulltime of als stagiair aan de slag gaan in een fastservicebedrijf of er al een enige tijd werkzaam zijn en overwegen zich in te schrijven voor de mbo-opleiding Medewerker fastservice. Na afronding van deze e-learningmodule is de ‘aankomend medewerker’ beter in staat zijn werkzaamheden uit te voeren, omdat er ook aandacht besteed wordt aan het ontwikkelen van beroepscompetenties.

 

AANMELDEN

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De wereld van Fastservice
  • Hygiëne en voedselveiligheid
  • Productkennis
  • Omgaan met apparatuur
  • Gastencontact
  • Werken in een team
  • Inwerkprogramma

Deelnemers doorlopen de e-learningmodule geheel zelfstandig op een moment dat voor hen het beste uitkomt. Nadat de theorie is bestudeerd en de beroepscompetenties met de leidinggevende zijn besproken wordt de module afgesloten met een toets. Bij een score van minimaal 75% ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname met daarop de behaalde score.

Hoe lang iemand met deze e-learningmodule bezig is bepalen ze zelf, maar afhankelijk van hun achtergrond en motivatie is de totale tijd doorlooptijd maximaal 4 uur. Na inschrijving is de module voor de deelnemer 24 uur per dag, 7 dagen per week online beschikbaar.

Kosten

De e-learningmodule “Aankomend medewerker fastservice” kost € 70,00 exclusief btw per deelnemer.

Ben je met jouw bedrijf lid van vakvereniging ProFri of ben je er werkzaam, dan krijg je 20% korting. Prijkt aan de gevel van het bedrijf het Goed Gefrituurd Keurmerk, dan krijg je zelfs 50% korting. Deze korting geldt ook voor de overige e-learningmodules op het leer- en ontwikkelplatform “Werken aan kennis en vakmanschap”.

Direct inschrijven

Ga samen met de medewerker naar www.werkenaankennisenvakmanschap.nl en kies de betreffende e-learningmodule. Lid van vakvereniging ProFri? Vul dan bij de kortingscode het lidmaatschapnummer in en de korting wordt automatisch verrekend. Daarna kan jouw medewerker meteen aan de slag.

Korte informatie
Duur : maximaal 4 uur
Vorm : e-learning
Waar : Online
Wanneer : 24/7
Kosten : € 70,00 (exclusief btw)

AANMELDEN