Vakantie- en weekendmedewerker

Deze e-learningmodule is bedoeld voor nieuwe medewerkers die tijdens vakanties, in de weekenden of door de weeks als hulp aan de slag gaan in een fastservicebedrijf. In een kort tijdsbestek krijgt de deelnemer alle basiskennis aangereikt  waarmee een beginnend medewerker in de Fastservice te maken krijgt. Deze e-learningmodule is dan ook een handig hulpmiddel tijdens de inwerkperiode.

 

AANMELDEN

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De wereld van Fastservice
  • Hygiëne en voedselveiligheid
  • Productkennis
  • Omgaan met apparatuur
  • Gastencontact
  • Werken in een team

Geheel zelfstandig doorlopen deelnemers de leermodule op een moment dat voor hen het beste uitkomt en sluiten de module af met een toets. Bij een score van minimaal 75% ontvangt de deelnemer van het Nederlands Frituurcentrum een certificaat van deelname met daarop de behaalde score.

Hoe lang iemand met deze e-learningmodule bezig is bepalen ze zelf, maar afhankelijk van hun achtergrond en motivatie is de totale tijd doorlooptijd maximaal 2 uur. Na inschrijving is de module 24 uur per dag, 7 dagen per week online beschikbaar.

Kosten

De e-learningmodule “Vakantie- en weekendmedewerker” kost € 35,00 exclusief btw per deelnemer.

Ben je met jouw bedrijf lid van vakvereniging ProFri of ben je er werkzaam, dan krijg je 20% korting. Prijkt aan de gevel van het bedrijf het Goed Gefrituurd Keurmerk, dan krijg je zelfs 50% korting. Deze korting geldt ook voor de overige e-learningmodules op het leer- en ontwikkelplatform “Werken aan kennis en vakmanschap”.

Direct inschrijven

Ga samen met de medewerker naar www.werkenaankennisenvakmanschap.nl en kies de betreffende e-learningmodule. Lid van vakvereniging ProFri? Vul dan bij de kortingscode het lidmaatschapnummer in en de korting wordt automatisch verrekend. Daarna kan jouw medewerker meteen aan de slag.

Korte informatie
Duur : maximaal 2 uur
Vorm : e-learning
Waar : Online
Wanneer : 24/7
Kosten : € 35,00 (exclusief btw)

AANMELDEN