Leermeester

Om erkend leerbedrijf te worden en MBO leerlingen op te mogen leiden, moet je bij SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) een erkenning aanvragen. Eén van de eisen om deze erkenning te verkrijgen, is dat er binnen je bedrijf minimaal één gediplomeerde leermeester werkzaam is. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca. Je deelt je kennis en je coacht en begeleidt je medewerkers, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot echte vakprofessionals.

 

AANMELDEN

 

Om erkend Leermeester te worden, volg je een cursus Leermeester. Er zijn diverse aanbieders. Als je je aanmeldt via het Nederlands Frituurcentrum dan kijken we samen welke aanbieder jou het beste past. Bij voldoende belangstelling organiseren we een aparte training met louter frituurprofessionals wat een extra meerwaarde geeft aan de cursus.

Kosten

Je betaalt voor de 3-daagse klassikale cursus € 895,00 exclusief btw. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatie- en arrangementskosten, huiswerkbegeleiding, examentrainingen, onbeperkt online proefexamens en examengeld.

Ben je met jouw bedrijf lid van vakvereniging ProFri of ben je er werkzaam, dan krijg je 10% korting op de cursuskosten. Deze korting geldt niet op de examenkosten.

Direct inschrijven

Je kunt je via het inschrijfformulier op de website van het Nederlands Frituurcentrum inschrijven. We nemen daarna contact met je op om te kijken welke opleidingsvariant jou het beste past en waar en wanneer je de opleiding kunt gaan volgen.

Korte informatie
Duur : 3 dagen
Vorm : klassikaal
Waar : verspreid over het land
Wanneer : na telefonisch overleg
Kosten : € 895,00 (exclusief btw)

AANMELDEN