Uitvoerend Horeca Ondernemer

Van marketing en bedrijfsformule tot personeel en organisatie, CAO en Arbo, wetten, belastingen en verzekeringen en nog veel meer: alle ins en outs van de bedrijfsvoering komen tijdens de 6-daagse training aan de orde.

Deze training is bedoeld voor uitvoerende ondernemers in de frituurbranche die hun kennis en vaardigheden willen bijspijkeren. Ook medewerkers die op punt staan het bedrijf waar ze werken over te nemen kunnen worden toegelaten.

 

AANMELDEN

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Ondernemerschap
  • Meten is weten
  • Financieel beleid
  • Inkoopmanagement
  • Leiderschap
  • Personeelsmanagement
  • Coaching en feedback geven

We geloven sterk in het doen en ervaren in plaats van het louter aanreiken van theorie of het lezen van een boek over leidinggeven. De training is daarom vooral actief van aard en houden we de groepsgrootte beperkt. Voorafgaande aan de training worden de bedrijven van de deelnemers bezocht door een Mystery Guest bezoeker van het Nederlands Frituurcentrum en ontvangen de deelnemers een opdracht/vragenlijst ter voorbereiding op de training. Tussendoor wordt gewerkt met ‘huiswerkopdrachten’ en worden de deelnemers gevraagd om bewust met hun leerpunten aan de slag te gaan, om zo het getrainde toe te passen in hun bedrijf en eigen te maken. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Kosten

Deze 6-daagse training kost € 1.495,00 exclusief btw, inclusief certificaat van deelname en verblijfskosten (koffie, thee, frisdrank en lunch).

Leden van ProFri of hun medewerkers krijgen € 150,00 korting en betalen € 1.345,00.

Direct inschrijven

Je kunt je via het inschrijfformulier op de website van het Nederlands Frituurcentrum inschrijven. We nemen daarna contact met je op om te kijken waar en wanneer je aan deze training kunt deelnemen.

Korte informatie
Duur : 6 dagen (gedurende 8 maanden)
Vorm : klassikaal
Waar : op verschillende locaties in het land
Wanneer : na telefonisch overleg
Kosten : € 1.495,00 (exclusief btw)

AANMELDEN