Bedrijfshulpverlener (BHV)

Sinds de inwerkingtreding van het Besluit Bedrijfshulpverlening ben je als werkgever vanuit de Arbowet verplicht voldoende medewerkers aan te wijzen en op te leiden tot Bedrijfshulpverlener(BHV-er). Via het Nederlands Frituurcentrum kun je je inschrijven voor de 1-daagse BHV E-learning en Praktijkdag of de 2-daagse Basiscursus BHV.

 

AANMELDEN

 

Bij incidenten of calamiteiten komen de BHV-ers binnen jouw bedrijf direct in actie. Ze verlenen eerste hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ontruimen een gebouw of terrein. Indien nodig alarmeren zij de politie, ambulance of brandweer. De kennis en vaardigheden van je BHV-ers moeten regelmatig worden opgefrist om adequaat te kunnen blijven reageren bij calamiteiten. Dit kan door deelname aan de Herhalingscursus BHV of de Herhalingscursus BHV E-learning en Praktijkdag.

Bij voldoende belangstelling organiseren we een aparte training met louter frituurprofessionals wat een extra meerwaarde geeft aan de cursus. Kun je zelf of samen met een collega-ondernemer een groep formeren van minimaal 12 deelnemers en beschik je over een geschikte ruimte dan kunnen we de training ook bij jou in de zaak organiseren.

Kosten

Je betaalt voor de 1-daagse klassikale cursus met e-learning € 195,00 en voor de 2-daagse volledig klassikale cursus € 335,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatiekosten, examengeld en certificeringskosten. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Ben je met jouw bedrijf lid van vakvereniging ProFri of ben je er werkzaam, dan krijg je € 50,00 korting op de cursuskosten.

Direct inschrijven

Je kunt je via het inschrijfformulier op de website van het Nederlands Frituurcentrum inschrijven. We nemen daarna contact met je op om te kijken welke opleidingsvariant jou het beste past en waar en wanneer je de opleiding kunt gaan volgen.

Korte informatie
Duur : 1 of 2 dagen
Vorm : e-learning en/of klassikaal
Waar : verspreid over het land
Wanneer : op geplande datums of na telefonisch overleg
Kosten : € 175,00 / € 335,00 (exclusief btw)

AANMELDEN