Opleidingen via het reguliere beroepsonderwijs (MBO)

Wil je een diploma halen én geld verdienen?
Dat kan ook in combinatie met jouw leuke baan in de frituursector!

 

Het Nederlands Frituurcentrum werkt samen met SVO in Houten, een door de overheid erkende mbo-onderwijsinstelling. Zij verzorgen op meerdere locaties in het land verschillende mbo-opleidingen in de foodsector.

Werk je in een cafetaria, snackbar of een andere frituurspeciaalzaak dan zijn de volgende opleidingen voor jou geschikt:

  • Opleiding Medewerker fastservice (mbo-niveau 2)
    Je bereidt en serveert gerechten (of je gaat deze bereiden en serveren) en gaat altijd veilig en vriendelijk te werk. Verkopen is leuk, want jij weet waar je het over hebt.
  • Opleiding 1e Medewerker fastservice (mbo-niveau 3)
    Je bent (of wordt) de rechterhand van de ondernemer of bedrijfsleider en geeft leiding aan een team. Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt.
  • Opleiding Bedrijfsleider fastservice (mbo-niveau 4)
    Je geeft leiding (of gaat leiding geven) aan een vestiging en zorgt dat de omzetdoelen worden gehaald. Een eigen zaak is jou op het lijf geschreven.
Aanmelden of aanvraag gratis gesprek opleidingsadviseur

Je kunt je met het inschrijfformulier op deze website aanmelden of aangeven dat je belangstelling hebt en graag verder geïnformeerd wilt worden. Je verplicht je nog tot niets. Eerst wordt er contact opgenomen om zowel de deelnemer als het bedrijf te informeren. Daarna wordt gekeken waar en wanneer je aan de opleiding kunt beginnen.

AANMELDEN OF OPLEIDINGSADVIES

Korte informatie
Duur : 1 tot 3 jaar
Vorm : klassikaal (1 dag per week)
Waar : diverse locaties in het land
Wanneer : na telefonisch overleg
Kosten : afhankelijk van gekozen opleiding

AANMELDEN OF OPLEIDINGSADVIES