Basiskennis softijs & milkshakes

Softijs en milkshakes zijn producten die nog altijd zijn weg naar de consument vinden via de cafetaria of ander fastservicebedrijf. Zodra het mooie weer aanbreekt heeft de consument zin in een heerlijk ijsje! Maar hoe laat ik de consument zien dat wij die heerlijke softijsjes en milkshakes verkopen? Wat moet ik doen om een voedselveilig en kwalitatief goed softijsje of milkshake te tappen? Welke handigheidjes zou ik toe kunnen passen om een optimaal rendement te kunnen behalen? Allemaal vragen waarbij deze e-learningmodule “Basiskennis softijs- & milkshakes” een handig hulpmiddel kan zijn voor alle medewerkers die softijs en milkshakes tappen en verkopen!

 

AANMELDEN

 

De deelnemers aan deze e-learningmodule leren waar ze op moet letten bij de inkoop en opslag van de ingrediënten, de toe te passen hygiëne, het omgaan met een softijs- en milkshakemachine en krijg tips voor een succesvolle verkoop van softijs en milkshakes.

Ze doorlopen geheel zelfstandig de leermodule op een moment dat voor hen het beste uitkomt. Nadat de leermodule is doorlopen leggen de deelnemers als laatste een toets af. Bij een score van minimaal 75% ontvangen ze een certificaat van het Nederlands Frituurcentrum.

Hoe lang iemand met deze e-learningmodule bezig is bepalen ze zelf, maar afhankelijk van hun achtergrond en motivatie is de totale tijd doorlooptijd maximaal 2 uur. Na inschrijving zijn de modules 24 uur per dag, 7 dagen per week online beschikbaar voor de deelnemers.

Kosten

De e-learningmodule “Basiskennis softijs & milkshakes” kost € 35,00 exclusief btw per deelnemer.

Ben je met jouw bedrijf lid van vakvereniging ProFri of ben je er werkzaam, dan krijg je 20% korting. Prijkt aan de gevel van het bedrijf het Goed Gefrituurd Keurmerk, dan krijg je zelfs 50% korting. Deze korting geldt ook voor de overige e-learningmodules op het leer- en ontwikkelplatform “Werken aan kennis en vakmanschap”.

Direct inschrijven

Ga samen met de medewerker naar www.werkenaankennisenvakmanschap.nl en kies de betreffende e-learningmodule. Lid van vakvereniging ProFri? Vul dan bij de kortingscode het lidmaatschapnummer in en de korting wordt automatisch verrekend. Daarna kan jouw medewerker meteen aan de slag.

Korte informatie
Duur : 4 uur
Vorm : e-learning
Waar : Online
Wanneer : 24/7
Kosten : € 35,00 (exclusief btw)

AANMELDEN