Omgaan met ongewenst gedrag en agressie

Heb je tijdens je werk te maken met agressie of bestaat er een meer dan gemiddelde kans dat dit zal gebeuren? Wil je samen met je medewerkers in staat zijn daarop adequaat te reageren, dat wil zeggen effectief blijven handelen en de agressie reduceren? Wil je samen met je medewerkers werken aan zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Dan is deze korte intensieve training de juiste keuze.

 

AANMELDEN

 

Aan het einde van de cursus kunnen deelnemers: In grote lijnen uitleggen hoe ons angstsysteem werkt; Hun eigen angst herkennen en beheersen; Agressief gedrag herkennen en reduceren; Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk.

De deelnemers aan deze cursus verwerven zowel kennis als vaardigheden. De toegepaste werkvormen zijn erop gericht om hen zoveel mogelijk te laten leren door te ervaren – wij maken gebruik van een trainingsacteur – en door te doen. Wij leggen verschillende realistische casussen voor. Je kunt rekenen op een uitdagende cursus waaruit de deelnemers maximaal rendement kunnen halen door actief, met aandacht en inzet, deel te nemen. De cursus duurt een dagdeel. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Kosten

Deze training kost € 95,00 exclusief btw, inclusief certificaat van deelname en verblijfskosten (koffie, thee, frisdrank).

Leden van ProFri of hun medewerkers krijgen € 20,00 korting en betalen slechts € 75,00.

Direct inschrijven

Je kunt je via het inschrijfformulier op de website van het Nederlands Frituurcentrum inschrijven. We nemen daarna contact met je op om te kijken waar en wanneer je aan de workshop kunt deelnemen.

Kort informatie
Duur : 1/2 dag
Vorm : klassikaal
Waar : n.t.b.
Wanneer : op geplande datum of na telefonisch overleg
Kosten : € 95,00 (exclusief btw)

AANMELDEN