Workshop “Boost je omzet”

Bekijk je menupresentatie eens met andere ogen

 

AANMELDEN

Doelstelling

Naast de juiste keuze van producten en gerechten voor het assortiment zijn er heel veel tips en tricks die helpen om meer resultaat te halen uit jouw menupresentatie. Veel ondernemers besteden hier te weinig aandacht aan, omdat het hen vaak ontbreekt aan tijd of aan kennis en vaardigheden. Terwijl je met een goede menupresentatie een middel in handen hebt om je omzet een boost te geven of je winst te optimaliseren. Cornell University in Amerika heeft daar studies naar gedaan en deze kennis wordt met jou gedeeld tijdens deze eendaagse workshop.

Voor wie

Voor uitvoerende ondernemers en bedrijfsleiders werkzaam in de frituurbranche.

Opzet Training

De training heeft het karakter van een workshop; lekker praktisch en interactief van aard. Horecaondernemers zijn vaak doeners. Daarom staat het uitwisselen van tips en het delen van kennis en ervaring voorop. We vragen je van tevoren om kopieën van je menupresentatie en foto’s van je zaak, vitrine, communicatiemiddelen, displays en tafelkaarten op te sturen.
Petra Venekamp (Concreet Advies) en Bianca Roemaat (Roux Communicatie) zijn de trainers en vormen samen het kernteam van Boost je omzet. Deze horeca experts hebben beroepsmatig al heel wat menupresentaties onder ogen gehad. Petra gaat gedurende de dag in op de bedrijfseconomische aspecten van de menupresentatie, terwijl Bianca de communicatiekant ervan belicht.

Trainingsdata en locaties

Maandag 29 april 2019 en maandag 25 november 2019. Extra trainingen worden ingepland op basis van open inschrijvingen. De locatie is centraal in het land, regio Utrecht. Het ontvangst is vanaf 9.00 uur en de training begint om 9.30 uur en duurt tot ± 17.00 uur.

Kosten

€ 225,00 per deelnemer exclusief 21% btw, inclusief syllabus, certificaat van deelname en verblijfskosten (koffie, thee en lunch). Leden van ProFri en hun medewerkers krijgen € 50,00 korting en betalen slechts € 175,00 per deelnemer.

Korte informatie
Duur : 1 dag
Vorm : workshop
Waar : centraal in het land
Wanneer : op geplande datums of na telefonisch overleg
Kosten : € 225,00 (exclusief btw)

 

AANMELDEN