Patates-frites is van oorsprong zeker niet Belgisch, maar net als veel gerechten Frans.
Door gericht leiding te geven kun je meer uit je medewerkers halen. Niet alleen door boven hen te staan, maar ook ernaast. Door het volgen van deze training krijg je kennis en vaardigheden aangereikt om je medewerkers beter aan te sturen. Met als beoogd resultaat betere verstandhoudingen en een beter functionerend team. Je leert de ambities en kwaliteiten van je medewerkers te verbinden met die van jouw bedrijf.
Voor uitvoerende ondernemers, bedrijfsleiders en leidinggevende in de frituurbranche.
We geloven sterk in het doen en ervaren in plaats van het louter aanreiken van theorie of het lezen van een boek over leidinggeven. De driedaagse training is daarom vooral actief van aard en houden we de groepsgrootte beperkt. Voorafgaande aan de training ontvangen de deelnemers een opdracht/vragenlijst ter voorbereiding op de training. Tussendoor wordt gewerkt met ‘huiswerkopdrachten’ en worden de deelnemers gevraagd om bewust met hun leerpunten aan de slag te gaan, om zo het getrainde toe te passen in hun bedrijf en echt eigen te maken. De derde dag is twee maanden later en bedoeld om de nieuwe praktijkervaringen uit te wisselen en de puntjes op de i te zetten. De terugkomdag wordt ’s middags afgesloten met een trendtour door Utrecht en ontvangen de deelnemers een certificaat.
Twee hele dagen en een terugkomdag. Het ontvangst is alle dagen vanaf 9.30 uur en begint de training uiterlijk om 10.00 uur. De eindtijd van de trainingsdagen is omstreeks 16.30 uur.
Nader te bepalen op een centrale locatie in het land.
€ 790,00 exclusief 21% btw, inclusief syllabus, certificaat van deelname en verblijfskosten (koffie, thee en lunch). Leden van ProFri en hun medewerkers krijgen € 95,00 korting.
Duur | : | 3 dagen |
Vorm | : | klassikaal |
Waar | : | centraal in het land |
Wanneer | : | op geplande datums of na telefonisch overleg |
Kosten | : | € 790,00 (exclusief btw) |
De medewerker als uitgangspunt
Situationeel leidinggeven
In gesprek met een medewerker
Het maken van vervolgafspraken