Sociale Hygiëne

Als in jouw bedrijf alcohol wordt geschonken en/of wordt verkocht, dan moet je volgens de Drank- en Horecawet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet er tijdens openingsuren altijd minimaal één persoon aanwezig zijn in je bedrijf die het SVH diploma Sociale Hygiëne heeft. In de praktijk betekent dit vaak dat meerdere medewerkers dit diploma moeten hebben. Bovendien moeten zij ook op de Drank- en Horecavergunning vermeld staan. Om het SVH diploma Sociale Hygiëne te behalen, volg je de cursus Sociale Hygiëne van 1 dag. Het examen wordt afgenomen op het einde van de dag. Tevens is het mogelijk om een schriftelijke thuiscursus te volgen.

 

AANMELDEN

Resultaat na het volgen van de cursus Sociale Hygiëne
  • Je bent goed voorbereid op het officiële SVH examen Sociale Hygiëne
  • Je hebt kennis van de Drank- en Horecawet
  • Je weet hoe je huisregels moet opstellen en kunt handhaven
  • Je weet hoe je gasten ‘nee’ moet verkopen
  • Je leert hoe je gasten aan kunt spreken bij overtredingen in het bedrijf
  • Je leert om te gaan met gasten die agressief of gewelddadig zijn
  • Je beschikt over kennis om de veiligheid in het bedrijf te verbeteren

We werken voor deze training samen met een door het SVH erkend opleidingsinstituut. Als je je aanmeldt via het Nederlands Frituurcentrum dan kijken we samen waar en wanneer je de cursus het beste kunt volgen. Bij voldoende belangstelling organiseren we een aparte training met louter frituurprofessionals wat een extra meerwaarde geeft aan de cursus.

Werken in jouw bedrijf meerdere medewerkers die het SVH Diploma Sociale Hygiëne willen behalen en beschikt het bedrijf over een eigen locatie om de cursus te organiseren, dan is een In-company Cursus Sociale Hygiëne wellicht interessant. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul het contactformulier in op onze website.

Kosten

Je betaalt voor de 1-daagse klassikale cursus € 395,00 exclusief btw. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, locatiekosten, toegang tot de online proefexamens en SVH examengeld.

Ben je met jouw bedrijf lid van vakvereniging ProFri of ben je er werkzaam, dan krijg je 10% korting op de cursuskosten. Deze korting geldt niet voor de examenkosten

Direct inschrijven

Je kunt je via het inschrijfformulier inschrijven. We nemen daarna contact met je op om te kijken welke opleidingsvariant jou het beste past en waar en wanneer je de opleiding kunt gaan volgen.

Korte informatie
Duur : 1 dag
Vorm : klassikaal of schriftelijk
Waar : verspreid over het land
Wanneer : na telefonisch overleg
Kosten : € 395,00 (exclusief btw)

 

AANMELDEN