Food Inspiration Tour voor professionele frituurders

Veldhoven | 20 februari 2017

Met ProFri langs foodconcepten in Amsterdam en Den Haag:

Nederland beleeft een foodrevolutie die zijn weerga niet kent. Vooral in de grote steden in de Randstad is deze totale transitie van de horeca volop zichtbaar. De horeca verandert drastisch door de onstuimige opmars van een nieuw type eetwinkels en bijzondere restaurants. In opdracht van vakvereniging ProFri houdt het Nederlands Frituurcentrum twee keer een Food Inspiration Tour. Op maandag 8 mei in Amsterdam, op maandag 15 mei in Den Haag.

Foodservicewatcher Ubel Zuiderveld, tevens hoofdredacteur van vakblad Frituurwereld, deelt zijn kennis en duidt de trends over de foodrevolutie. Zo zien we volop blurrende concepten, mengvormen van horeca, winkels en zelfs de stedelijke productie van voedsel. Ook duidt hij trends als “klokloos eten”, zoals de hele dag ontbijten, het verval van het begrip ho-re-ca en fenomenen als bezorging en horeca in supermarkten.

Hoe eten we ons frietje in 2020?

Vragen die centraal staan tijdens de Food Inspiration Tour in Amsterdam en Den Haag zijn: welke trends spelen er op foodgebied in deze grote steden en wat betekent dit voor de frituurbranche? Wandelend maak je kennis met collega’s en zie je, ruik je en proef je gedurende de dag de bijzondere wereld van food in deze twee Nederlandse steden.

Kosten deelname

Het Nederlands Frituurcentrum organiseert de trendtours in opdracht van vakvereniging ProFri. Leden van ProFri betalen een bijdrage van 45 euro en niet-leden 90 euro. Voor dit bedrag krijg je een volledig verzorgde rondgang langs verschillende bedrijven en concepten. Frituurwereld’s hoofdredacteur en foodservicewatcher Ubel Zuiderveld zal je bijpraten via zijn lezing Foodrevolutie!.

Aanmelden

Aanmelden voor ProFri’s Food Inspiration Tour kan door een e-mail te sturen naar info@frituurcentrum.nl. Natuurlijk moet je wel vermelden of je meegaat naar Amsterdam (8 mei) of naar Den Haag (15 mei). Je kunt ook het speciale aanmeldformulier gebruiken op www.frituurcentrum.nl. Na aanmelding ontvang je de factuur en uiterlijk een week voorafgaande aan de tour ontvang je via het opgegeven e-mailadres het dagprogramma en de verdere details.

Kijk voor meer informatie op www.frituurcentrum.nl

Voor vragen en een verdere toelichting kun je contact opnemen met het secretariaat van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum. Telefoon: 040-7200900.