Prolongatie keurmerk voor Cafetaria Litjes

‘s-Heerenberg, 19 december 2018

Wie de frituurzaak van Nancy en Jurgen Egberts in ’s-Heerenberg kent zal niet opkijken dat het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ is geprolongeerd. Met gepaste trots nam het ondernemers echtpaar deze week het nieuwe certificaat in ontvangst. Het schildje prijkt bij Cafetaria Litjes al sinds de introductie van het keurmerk (2015) aan de gevel en werd door de keurmeester van het Nederlands Frituurcentrum voorzien van een nieuwe keuringssticker.

Drie pijlers
Om het keurmerk te bemachtigen, zijn drie V’s leidend. Dat zijn de V’s van Vakmanschap, Veiligheid en Verantwoordelijkheid. Het Nederlands Frituurcentrum regelt in opdracht van vakvereniging ProFri de toetsing van de bedrijven die zich aanmelden en draagt zorg voor de borging van de verstrekte keurmerken. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen hoef je overigens geen lid te zijn van de vereniging. Het keurmerk staat namelijk open voor iedereen in de frituurbranche.

Uit de rapportages van de Mystery Guest bezoeken en de tweejaarlijkse auditgesprekken blijkt dat Nancy en Jurgen samen met hun team van enthousiaste werknemers nog steeds voldoen aan de voorwaarden die bij het keurmerk horen.

Goedgefrituurd.nl
Op de website Goedgefrituurd.nl vind je een register met alle gekeurde bedrijven. Ook vindt de consument er informatie over gefrituurde lekkernijen en feiten en fabels over vetten. Verder kan de consument zijn ervaringen met gekeurde bedrijven delen. Hij kan feedback geven over de uitstraling van het bedrijf, gastvrijheid en professionaliteit van de medewerkers, maar ook over de kwaliteit van de producten. De mening van de consument telt mee bij het verkrijgen én het behouden van het Goed Gefrituurd Keurmerk. Deze meningen worden niet openbaar gemaakt, maar gebruikt om de dienstverlening en de kwaliteit bij de deelnemende bedrijven te verbeteren.

Wat vind jij van Cafetaria Litjes of van andere frituurzaken die je hebt bezocht?
We horen het graag via http://www.goedgefrituurd.nl/mening