Checklist voor de zomer

Veldhoven | 30 juni 2017

Waar iedere frituurprofessional voor de zomervakantie
nog even naar zou moeten kijken

 

 • Heb jij je al aangemeld voor het Frituurwereld Event van maandag 25 september a.s. in Woerden?

  Het centrale thema is: “Wat je geeft, krijg je terug!”. Ook gaan we met elkaar in discussie over een aantal “Vette Feiten”. In de ochtend houdt vakvereniging ProFri haar jaarvergadering.
  In verband met de verdere organisatie en afspraken met de locatie willen we graag z.s.m. weten hoeveel collega’s er gaan komen. Deelname is voor iedereen gratis.

  Lees het verdere programma en meld je aan

   

 • Heb jij je al aangemeld voor het grote onderzoek naar bakwanden en frituurovens?

  Het kloppend hard van elk professioneel frituurbedrijf en het duurste apparaat in aanschaf! Met dit onderzoek willen we alle ervaringen samenbrengen en vervolgens met elkaar delen. Ook willen we met de resultaten de fabrikanten en leveranciers helpen hun producten en dienstverlening te verbeteren en is vakvereniging ProFri bij mogelijke structurele problemen beter in staat de belangen van professionele frituurders te behartigen.

  Lees verder en meld je aan voor dit onderzoek

   

 • Van 30 september t/m 8 oktober 2017: de 4e editie van de Nationale Week van de Friet. Jij doet dit jaar toch ook mee aan deze campagneweek van ons frietje?

  Sinds 2014 organiseren we de Nationale Week van de Friet. Waarom? Om deze heerlijke lekkernij positief in de schijnwerpers te zetten! Want een frietje, samen met een kroket of een andere gefrituurde lekkernij staat voor feestelijk, gezellig, gemakkelijk en lekker! Deelname is voor iedereen GRATIS. En… speciaal voor de deelnemende bedrijven komen onze FrietVrienden ook dit jaar weer met interessante aanbiedingen. Mis het niet en doe ook mee!

  Lees verder en meld je aan

   

 • Werkt bij jou de Parel van het Jaar 2017?

  Je kunt jouw medewerker nog voordragen tot 1 september a.s.! Maandag 25 september zetten we tijdens het Frituurwereld Event de genomineerden in het zonnetje en maken we de Parel van het Jaar 2017 bekend.

  Lees verder en meld jouw parel vandaag nog aan

   

 • Heb je de eerder toegezonden waardekaarten of de opleidingsvouchers nog gevonden?

  Nee? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@frituurcentrum.nl en we mailen je als ontvanger van deze nieuwsbrief een nieuwe code waarmee je 10 euro korting krijgt op een van onze e-learningmodules. En ben je lid van ProFri, dan ontvang je ook een code waarmee een van je medewerkers GRATIS de nieuwe e-learningmodule “Aankomend medewerker fastservice” kan volgen.

  Kijk voor meer informatie op werkenaankennisenvakmanschap.nl

   

 • Een mbo-diploma halen en geld verdienen?

  Ja, dit kan ook in jouw bedrijf! Je leest er alles over in de folder die was toegevoegd bij het vakblad Frituurwereld. Heb je deze gemist? Geen probleem. Kijk op de website www.fastserviceopleidingen.nl. Heb je daarna nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@fastserviceopleidingen.nl of bel 085-0036100.

  Ga naar Fastserviceopleidingen.nl

   

 • Ben je nog geen lid van vakvereniging ProFri en benieuwd naar de 12 redenen waarom jouw collega’s al lid zijn?

  Graag nemen we voor jou alle drempels weg en kun je nu zonder risico of dubbele lidmaatschapkosten proeven van de voordelen. En… kunnen we jou als frituurprofessional geen voordelen bieden, dan betalen we je het eerste jaar de contributie terug. Maar word vooral lid, omdat je trots bent op het vak!

  Word ook lid van ProFri