Vakvereniging ProFri komt naar je toe dit voorjaar!

Veldhoven | 10 februari 2017

Regiobijeenkomsten: kijken bij collega’s en uitwisseling van ideeën

ProFri komt weer naar je toe dit voorjaar. Van maandag 13 maart tot en met maandag 10 april houdt de vakvereniging voor professioneel friturend Nederland zeven ledenbijeenkomsten in alle windstreken van het land. Het centrale thema is “Hoe eten we ons frietje in 2020?” Over deze en andere zaken die friturend Nederland bezighouden gaan we met elkaar in gesprek. Tijdens de bijeenkomsten krijgen de leden een kijkje in de keuken van een collega-bedrijf.

ProFri houdt zijn regiobijeenkomsten op inspirerende locaties. Vanaf 9.30 uur zijn de leden welkom voor een rondleiding. Om 10.00 uur gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over diverse actuele onderwerpen. Zoals gezegd staat hierbij de vraag “Hoe eten we ons frietje in 2020?” centraal. Gezien de dynamische consument en foodrevolutie die deze jaren heerst, is dit geen vreemde vraag. Maar wel eentje die zich niet makkelijk laat beantwoorden.

Bezorgen?
Vragen die bijvoorbeeld op komen zijn de volgende. Ga ik wel of niet bezorgen? En als ik bezorg, waar loop ik dan tegenaan? Maar er zijn meer vragen die iedereen bezighouden. Hoe vind ik goede medewerkers, hoe bind ik ze en hoe boei ik ze? Wat zijn de gevolgen van de afschaffing van de jeugdlonen? Wel of niet zelf in dienst houden? Moeten we nadenken over een eigen CAO? Hoe geef ik invulling aan duurzaam ondernemerschap?

Samen méér
Kortom: onder het motto “Alleen weet je iets maar samen weten we méér!” komen veel belangrijke onderwerpen aan bod. We sluiten de ochtend af met een lunch en is er gelegenheid om na te praten. We hopen je op een van de locaties te mogen ontvangen om samen van gedachten te wisselen over de toekomst van professioneel friturend Nederland. Onze toekomst, jouw toekomst!

Data en locaties

  • Maandag 13 maart 2017:  Kwalitaria Nieuwveld in Hoogvliet, Zuid-Holland.
  • Dinsdag 14 maart 2017:  Alida’s Smulpaleis in Roden, Drenthe.
  • Maandag 20 maart 2017:  Snackpoint Zöstere in Susteren, Limburg.
  • Maandag 27 maart 2017:  Foodyard Amsterdam in Amsterdam.
  • Dinsdag 28 maart 2017:  Cafetaria XL Oude Gracht in Eindhoven.
  • Dinsdag 4 april 2017:  Restaurant en cafetaria ’t Pakhuis in De Klomp bij Veenendaal.
  • Maandag 10 april 2017:  Paul van Gurp Fastservice Restaurant in Deventer.

Kijk voor meer bijzonderheden en het aanmeldingsformulier op: www.profri.nl.