Keurmerk voor Restaria Theo in Utrecht

Utrecht, 19 december 2018

Wie Restaria Theo in Utrecht kent zal niet opkijken dat ze het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ hebben gekregen. Met gepaste trots nam Kim Buchele samen met haar man Flip eerder deze week het bij het keurmerk behorende gevelschildje en certificaat in ontvangst.

Drie pijlers
Om het keurmerk te bemachtigen, zijn drie V’s leidend. Dat zijn de V’s van Vakmanschap, Veiligheid en Verantwoordelijkheid. Het Nederlands Frituurcentrum regelt in opdracht van vakvereniging ProFri de toetsing van de bedrijven die zich aanmelden en draagt zorg voor de borging van de verstrekte keurmerken. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen hoef je overigens geen lid te zijn van de vereniging. Het keurmerk staat namelijk open voor iedereen in de frituurbranche.

Uit de rapportages van de Mystery Guest bezoeken en het auditgesprek blijkt dat Kim en Flip Buchele samen met hun team van enthousiaste medewerkers voldoen aan de voorwaarden die op dit moment bij het keurmerk horen.

Goedgefrituurd.nl
Op de website Goedgefrituurd.nl vind je een register met alle gekeurde bedrijven. Ook vindt de consument er informatie over gefrituurde lekkernijen en feiten en fabels over vetten. Verder kan de consument zijn ervaringen met gekeurde bedrijven delen. Hij kan feedback geven over de uitstraling van het bedrijf, gastvrijheid en professionaliteit van de medewerkers, maar ook over de kwaliteit van de producten. De mening van de consument telt mee bij het verkrijgen én het behouden van het Goed Gefrituurd Keurmerk. Deze meningen worden niet openbaar gemaakt, maar gebruikt om de dienstverlening en de kwaliteit bij de deelnemende bedrijven te verbeteren.

Wat vind jij van Restaria Theo in Utrecht?
We horen het graag via http://www.goedgefrituurd.nl/mening