Vakvereniging ProFri viert verjaardag met vakbijeenkomst

Veldhoven, 12 juni 2017

Save the date! Frituurwereld Event op 25 september 2017

Vakvereniging ProFri viert haar vijfjarig bestaan met het eerste Frituurwereld Event. Dit vakevenement wordt gehouden op maandag 25 september bij QBTEC in Woerden. De Vereniging Professionele Frituurders roept (niet)leden en partners op zich nu vast aan te melden als bezoeker. “Natuurlijk staan we stil bij het jubileum. Maar zoals altijd draait het ook om de inhoud. Het Frituurwereld Event is interessant en inspirerend voor alle vakgenoten,” stelt de organisatie.

Naast belangenbehartiging heeft vakvereniging ProFri samen met het Nederlands Frituurcentrum veel bereikt in vijf jaar. Voorbeelden te over. Zoals de Week van de Friet. Het Goed Gefrituurd Keurmerk voor uitstekend vak- en bakmanschap. E-learningmodules voor medewerker en ondernemer. Bijeenkomsten waar ondernemers van elkaar leren. Vakblad Frituurwereld. Consumentenwebsites. Met Goud Bekroond-oorkondes voor ambachtelijke producten. En speciaal voor leden, extra kortingen bij de auteursrechtelijke organisaties Buma, Sena en Videma. Een voordelig verzekeringsarrangement met passende polisvoorwaarden. En gunstige tarieven voor onder andere energie en payroll.

Al deze initiatieven hebben ervoor gezorgd dat ProFri nog altijd groeit – en in zijn jubileumjaar koerst richting 500 leden.

Tijdens het Frituurwereld Event op 25 september schotelen ProFri en het Nederlands Frituurcentrum bezoekers een boeiend programma voor. In de ochtend houdt de vereniging haar jaarvergadering en ziet het programma onder voorbehoud er als volgt uit:

10.00 – 10.30 uur: Ontvangst leden en partners.

10.30 – 12.00 uur: Jaarvergadering ProFri (voor leden en partners).


11.30 – 12.00 uur: Ontvangst niet-leden en overige genodigden.

12.00 – 13.00 uur: Officiële aftrap van de vierde editie van de Nationale Week van de Friet met een frietproeverij, waarbij de sponsors van de campagneweek hun beste producten laten proeven.

13.00 – 13.15 uur: Bekendmaking van de Parel van het Jaar 2017, door Hans Hus, voorzitter vakvereniging ProFri.

13.15 – 14.00 uur: “Wat je geeft, krijg je terug!”, door Milo Berlijn.

14.00 – 14.15 uur: Pauze.

14.15 – 15.00 uur: Discussie over “Vette Feiten”.

15.00 – 16.00 uur: Informele afsluiting met een hapje, drankje en een proeverij van kleine snacks.

Het eerste Frituurwereld Event op maandag 25 september aanstaande bij QBTEC in Woerden. Noteer de datum en meld je – in verband met de voorbereidingen – aan via www.profri.nl of www.frituurcentrum.nl.