Heb jij de Mooiste Snackvitrine van Nederland?

Veldhoven | 20 april 2016

Ook dit jaar weer organiseert het Nederlands Frituurcentrum in opdracht van vakvereniging ProFri de vakwedstrijd ‘De Mooiste Snackvitrine van Nederland’. Vorig jaar was Marco Agema van Friet van Piet in Groningen de winnaar van de eerste editie van deze wedstrijd. Volgens de jury was zijn vitrine in 2015 de meest verleidelijke. In het boekje wat naar aanleiding van deze wedstrijd door ProFri is uitgegeven roemde de jury ook de andere bedrijven die in de prijzen waren gevallen.

Durf jij dit jaar de uitdaging aan? Meld je dan nu aan! Maak een aantal mooie foto’s van je vitrine en stuur deze vóór 15 juli a.s. als bijlage in een mailbericht naar snackvitrine@frituurcentrum.nl. Geef in het bericht ook aan wat jouw visie is op de snackvitrine. Frituurbedrijven kunnen ook aangemeld worden door leveranciers. Uit alle inzendingen worden een 10-tal bedrijven geselecteerd die in de zomermaanden onaangekondigd bezocht gaan worden door een jury. Tijdens de Nationale Week van de Friet in oktober worden alle genomineerden bekendgemaakt en tijdens de algemene ledenvergadering – later dit jaar – de uiteindelijke winnaars. Deelname aan deze vakwedstrijd is gratis.

Kijk voor meer informatie op: https://www.frituurcentrum.nl/activiteiten/vakwedstrijden. Of neem contact op met het Nederlands Frituurcentrum via het nummer 040-7200900.

Heb je belangstelling in het boekje met daarin de vier mooiste snackvitrines van Nederland 2015? Vraag deze dan aan via snackvitrine@frituurcentrum.nl. Geheel gratis wordt – zolang de voorraad strekt – een exemplaar toegezonden.