Nieuw vakblad voor professioneel friturend Nederland

Veldhoven | 18 juli 2016

FrituurWereld

In samenwerking met vakvereniging ProFri komt het Nederlands Frituurcentrum met een nieuw vakblad speciaal voor professioneel friturend Nederland en zal in aanvang 4 x per jaar verschijnen. De naam zal voor velen niet onbekend klinken; FrituurWereld.

Met het vakblad FrituurWereld wil het Nederlands Frituurcentrum samen met ProFri het vakmanschap van professioneel friturend Nederland in beeld brengen, vakkennis aanreiken en de laatste ontwikkelingen binnen het professionele frituurkanaal behandelen. De redactionele formule zal steeds worden aangescherpt, zodat het blad blijft aansluiten bij de lezers; de professionele frituurder. De redactie is in handen van Ubel Zuiderveld.

Waarom een nieuw vakblad?

Met FrituurWereld wil vakvereniging ProFri haar leden beter informeren over alle activiteiten en initiatieven die zij ontplooit ten behoeve van de frituurbranche. Ook de ruim 1.500 frituurbedrijven die de vereniging naast haar leden verder goed in beeld heeft, maar waarvan ze de ondernemer nog niet hebben kunnen overtuigen van het belang van het lidmaatschap, wil de vereniging met dit nieuwe medium bereiken.

Nederlands Frituurcentrum als uitgever

FrituurWereld wordt uitgegeven door het Nederlands Frituurcentrum, omdat het blad – net zoals een aantal andere initiatieven van ProFri – niet alleen bedoeld is voor leden. Naast een aantal pagina’s met verenigingsnieuws zal het Nederlands Frituurcentrum het blad ook gebruiken om te communiceren over de verschillende activiteiten die door haar worden ondernomen ten behoeve van professioneel friturend Nederland. Denk hierbij aan o.a. de samenwerking met het beroepsonderwijs, de Nationale Week van de Friet, het Goed Gefrituurd Keurmerk, resultaten van onderzoeken, productkeuringen, vakwedstrijden en de eigen e-learningmodules die vanaf september aangeboden gaan worden via het digitale leer- en ontwikkelplatform.

Aanvraag voor GRATIS toezending FrituurWereld

Ben je lid of partner van ProFri dan hoef je niets te doen. Je krijgt dan steeds het vakblad FrituurWereld gratis toegezonden. Ben je nog geen lid of partner van de vereniging, maar wil je FrituurWereld GRATIS blijven ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in op deze website.

 

AANVRAAGFORMULIER VOOR GRATIS TOEZENDING