ProFri bevordert bijscholing in tijden van arbeidstijdverkorting

Veldhoven, 30 maart 2020

“Digitale leermodules nu gratis en onbeperkt beschikbaar”

 

ProFri haakt in op de oproep om medewerkers bij te scholen, nu er in veel bedrijven sprake is van arbeidstijdverkorting. De vakvereniging stelt haar digitale leermodules tijdelijk gratis en onbeperkt beschikbaar: ze zijn te vinden op het leerplatform Werkenaankennisenvakmanschap.nl van het Nederlands Frituurcentrum.

De dienstverlening geldt zolang de huidige shut-down van kracht blijft in ons land. Als medewerkers op het platform digitale leermodules bestellen, kunnen ze de kortingscode “coronatarief” invullen, waardoor de leermodule automatisch voor 0 euro in het winkelwagentje wordt geplaatst. Wel moeten gebruikers het commando “betalen” geven, want anders wordt de gekozen e-learning niet geactiveerd. Automatisch wordt vervolgens een factuur aangemaakt met het nultarief. Met dezelfde gegevens kunnen tevens andere leermodules worden toegevoegd aan het account.

Tegemoetkoming

ProFri en het Nederlands Frituurcentrum willen met deze gratis digitale vaklessen zowel ondernemers als hun medewerkers tegemoet komen; de leermodules zijn eveneens ideaal voor werkstudenten.

De e-learnings kunnen tijdens het gedwongen thuisverblijf zorgen voor een nuttige tijdsbesteding; de bevordering van kennis en vakmanschap. Voor medewerkers die al beschikken over een ruime ervaring, kan het volgen van de lessen bovendien een prima methode zijn om de puntjes op de i te zetten. “De kracht van leren, zit immers in de herhaling,” aldus ProFri en het Nederlands Frituurcentrum.